athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.086
- Πόντοι
- 12.756
για τα παντα,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑentajei αν ο αθηναιος δινει και οδηγιες τεχνολογιας ηρθε η συντελεια.
για τα παντα,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑentajei αν ο αθηναιος δινει και οδηγιες τεχνολογιας ηρθε η συντελεια.
Αδέλφε τι θα τσιμπήσεις? είδα τη καργιολα τον άλλον το πρωί κάτω στον Πειραιά και μου γύρισαν τα αντερα
εσυ εισαι ΠΑΝΤΑ κοκκινος,α ρε αθηναιο ΘΡΥΛΑΡΑ.για τα παντα,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
πρασινος ειμαι τωρα οσο μενω στο νημαεσυ εισαι ΠΑΝΤΑ κοκκινος,α ρε αθηναιο ΘΡΥΛΑΡΑ.
Αδέλφε τι θα τσιμπήσεις? είδα τη καργιολα τον άλλον το πρωί κάτω στον Πειραιά και μου γύρισαν τα αντερα
αρχιδια εισαι.πρασινος ειμαι τωρα οσο μενω στο νημα
ποιον αδερφε να του γαμησω τα παντα....Αδέλφε τι θα τσιμπήσεις? είδα τη καργιολα τον άλλον το πρωί κάτω στον Πειραιά και μου γύρισαν τα αντερα
αντε να σου κανω ξηγα οταν εχεις κρυμμενο το online φαινεσε παντα κοκκινος,πρασινος φαισεσε στον εαυτο σου και μονο.μια ωρα πληκτρολογει
φακε....αντε να σου κανω ξηγα οταν εχεις κρυμμενο το online φαινεσε παντα κοκκινος,πρασινος φαισεσε στον εαυτο σου και μονο.
για να λειτουργησει κανονικα το φωτοστεφανο θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το ποτε εισαι online και οχι κρυφο,τοτε ναι καθε φορα που εισαι μεσα στο νημα εισαι πρασινος και οταν δεν εισαι εισαι κοκκινος.
με καλυψες φιλε-μπαρεδες τον τρουμπακη που εχει φανερη την κατσταση του,μια ειναι κοκκινος και μια πρασινος
αρα για μας εισαι γαυραρος.με καλυψες φιλε-μπαρε
το τσιπρα δίπλα στο πρόεδρο κάτι νεύρα ο βαγγελαςποιον αδερφε να του γαμησω τα παντα....
επρεπε να ειχες μαζι σου αθηναιο θα τον γιαουρτωνε.το τσιπρα δίπλα στο πρόεδρο κάτι νεύρα ο βαγγελας
τι τσιμπησεςαντε να σου κανω ξηγα οταν εχεις κρυμμενο το online φαινεσε παντα κοκκινος,πρασινος φαισεσε στον εαυτο σου και μονο.
για να λειτουργησει κανονικα το φωτοστεφανο θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το ποτε εισαι online και οχι κρυφο,τοτε ναι καθε φορα που εισαι μεσα στο νημα εισαι πρασινος και οταν δεν εισαι εισαι κοκκινος.
δεν επρεπε να αφηνουμε να ερχονται ξενοι στο πειραια μας....το τσιπρα δίπλα στο πρόεδρο κάτι νεύρα ο βαγγελας
σαλατα μαρουλι,παστουρμαδοπιτακια κοντοσουβλι,πατατες φουρνου και ολιγον κοτσι.τι τσιμπησες
θα του εκλανε τα αρχιδια του βαγγελαεπρεπε να ειχες μαζι σου αθηναιο θα τον γιαουρτωνε.
τον τσιπρα ρε μπαγλαμα ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.θα του εκλανε τα αρχιδια του βαγγελα
στησε οχυρωση,κιγκλιδωματα και ταφρους,εξω τα μουνοπανα απο τον πειραια μας.δεν επρεπε να αφηνουμε να ερχονται ξενοι στο πειραια μας....
μπορει να τον ψηφισω...τον τσιπρα ρε μπαγλαμα ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.