ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 597
- Πόντοι
- 96
Γιατι ? Μου αρεσει πως γελαει και χορευει χοροπηδηχτα και κουνιεται η αλογοουρα τηςΤσολάκη μεγάλο τσουλάκι τύπε .
Αλάργα .
Γιατι ? Μου αρεσει πως γελαει και χορευει χοροπηδηχτα και κουνιεται η αλογοουρα τηςΤσολάκη μεγάλο τσουλάκι τύπε .
Αλάργα .
Βρηκα και γω μια θεση σε αυτο το κοσμο επιτελους ο ταλαιπωροςεννοειται
εδω ειναι η θεση σου στο ειπα..
Βρηκα και γω μια θεση σε αυτο το κοσμο επιτελους ο ταλαιπωρος
Τσουλαρα μεγάλη σε λέω , ενώ είχαμε κανονίσει να πάρω κωλοτρυπιδα μετά άρχισε τα παλαβά , όχι πονάω και μαλακίες .Γιατι ? Μου αρεσει πως γελαει και χορευει χοροπηδηχτα και κουνιεται η αλογοουρα της
Δε βαριεσαι ολες τρυπες ειναι. Εμενα μου αρεσει στομα ειναι πιο γκαυλωτικο η κωλοτρυπα δεν ειναι τοσο τρυφερη και δεν εχει και γλωσσαΤσουλαρα μεγάλη σε λέω , ενώ είχαμε κανονίσει να πάρω κωλοτρυπιδα μετά άρχισε τα παλαβά , όχι πονάω και μαλακίες .
Το υπόλειμμα πρόγραμμα βέβαια το έβγαλε , δύο χυσιματα στο λαρύγγι , όλες τις στάσεις , αλλά με χάλασε η μη προσφορά κωλοτρυπας .
Ναι αλλά το στόμα εκτός από γλώσσα έχει και δόντια !Δε βαριεσαι ολες τρυπες ειναι. Εμενα μου αρεσει στομα ειναι πιο γκαυλωτικο η κωλοτρυπα δεν ειναι τοσο τρυφερη και δεν εχει και γλωσσα
Η πιο τσουλαρες ειναι οικονομακου πηνελοπη πλακα ντανη γιαννακοπουλου αρετη κετιμε αρετη πασχαλη χριστινα βραχαλη ναντια μπουλε ναντια κοντογιωργη μαρια μπεκατωρου κατερινα τσαβαλου . Ολες αυτες με μπλοκαραν στο instagram επειδη τους μιλησα ερωτικα. Αυτες ξερεις αν κανουν βιζιτες να ξεχαρμανιασω γιατι οσο με φτυνουν τοσο ερεθιζομαι τα μεγιστα και μην ακουσουν για σεξ σε απειλουν με μηνυσεις ενω εχουν παιδια φτου κακα δεν εχουν δει πουτσα ποτε τους! Υποκριτριες αυτες μαλλον κανουν τις χειροτερες ανωμαλιεςΤσουλαρα μεγάλη σε λέω , ενώ είχαμε κανονίσει να πάρω κωλοτρυπιδα μετά άρχισε τα παλαβά , όχι πονάω και μαλακίες .
Το υπόλειμμα πρόγραμμα βέβαια το έβγαλε , δύο χυσιματα στο λαρύγγι , όλες τις στάσεις , αλλά με χάλασε η μη προσφορά κωλοτρυπας .
Και ισως ειναι κι αλλες γιατι δεν θυμαμαι οσες ακολουθω πανω απο 500Η πιο τσουλαρες ειναι οικονομακου πηνελοπη πλακα ντανη γιαννακοπουλου αρετη κετιμε αρετη πασχαλη χριστινα βραχαλη ναντια μπουλε ναντια κοντογιωργη μαρια μπεκατωρου κατερινα τσαβαλου . Ολες αυτες με μπλοκαραν στο instagram επειδη τους μιλησα ερωτικα. Αυτες ξερεις αν κανουν βιζιτες να ξεχαρμανιασω γιατι οσο με φτυνουν τοσο ερεθιζομαι τα μεγιστα
τις γαμησες αυτες?Η καλυτερη κοπελα ειναι η μπαρκα και η καινουργιου πολυ καταδεκτικες
Οχι αλλα μου φερονται καλα. Τις εχω ταραξει στις προτασεις και αυτες μου κανουν λαικ. Αλλες θα με ειχαν μπλοκαρει με συνοπτικες μη σου θα με ειχαν κλεισει φυλακη αν τους ελεγα αυτα που λεω στη μπαρκα και στη καινουργιουτις γαμησες αυτες?
Και ισως ειναι κι αλλες γιατι δεν θυμαμαι οσες ακολουθω πανω απο 500
Το μπιζογλακι πως το βλεπεις αντεχει σηκωνει τις ανηθικες προτασεις ή?τις γαμησες αυτες?
Μονο συνομιλια ή ερχεται και στο χωρο μου ?Στείλτε Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Το γουστάρει το ερωτικό.
δεν χανεις τιποτα να δοκιμασειςΤο μπιζογλακι πως το βλεπεις αντεχει σηκωνει τις ανηθικες προτασεις ή?
Το μπιζογλακι πως το βλεπεις αντεχει σηκωνει τις ανηθικες προτασεις ή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μονο συνομιλια ή ερχεται και στο χωρο μου ?
Δεν θελω να τη χασω γιατι τη βλεπω και ξερεις τη κανω.... αλλα δεν ποσταρει συχναδεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις
αυτες που φαινονται σοβαρες συνηθως ειναι τα μεγαλυτερα παρτολια