Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Μαρία Καβογιάννη θέλετε?Οκευ περιμενω με λαχταρα
Μαρία Καβογιάννη θέλετε?Οκευ περιμενω με λαχταρα
Το κορινακι ? Μ'αρεσει πιο πολυ η πεπη η φωτεινη μπαξεβανηΜαρία Καβογιάννη θέλετε?
Με την Φλωρίτσα-Υρω Μανέ?Το κορινακι ? Μ'αρεσει πιο πολυ η πεπη η φωτεινη μπαξεβανη
ρε μλκ ΡΕ ΜΛΚ.Με την Φλωρίτσα-Υρω Μανέ?
Έλα τύπε μουρε μλκ ΡΕ ΜΛΚ.
Θα με αφησουν ομως ο αχιλλεας κι ο αλεκος ?Με την Φλωρίτσα-Υρω Μανέ?
Θελω τη τζοαν. Που ειναι και πραμαςΜε την Φλωρίτσα-Υρω Μανέ?
Μπορεί να σ αφήσει ο ΤζωνυΘα με αφησουν ομως ο αχιλλεας κι ο αλεκος ?
Αυτο το τρελοκομειο η σολωμου με το θαμνο θελει να ερθει για ραντεβου ?Μπορεί να σ αφήσει ο Τζωνυ
Εχει ωραιο σωμα η σολωμουΜπορεί να σ αφήσει ο Τζωνυ
Μπλέξαμε...ΠΩ ΡΕ ΜΛΚ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΜΛΚ
Παρθενα χοροζιδου βογιατζακη ζαχαριαδου μπαρκα γινεται ? Και ελενη καστανηΜπορεί να σ αφήσει ο Τζωνυ
Τύπε αν δει αυτό το μήνυμα σου ο Αλεξ,την γάμησεςΠαρθενα χοροζιδου βογιατζακη ζαχαριαδου μπαρκα γινεται ? Και ελενη καστανη
Καλα οκευ αστην τη μπαρκα παμε για καινουργιου που ψαχνει για συντροφο. Και σεξ θα απολαυσει και λεφτουδακια θα παρειΤύπε αν δει αυτό το μήνυμα σου ο Αλεξ,την γάμησες
Πιο πολυ γουσταρω δεσποινα καμπουρη που ειναι στην εκπομπη της μπαρκαςΤύπε αν δει αυτό το μήνυμα σου ο Αλεξ,την γάμησες
εσενα τα θελει ο κωλος σου,τωρα ψαξε την κατερινα να περασει η ωρα σου η φατον στην μαπα.Ρε τι τραβάμε.......
Εχω μοναξιες σορρυΡε τι τραβάμε.......
Την έδιωξες την Κατερίνα στα ξένα ρε ξεφτίλα?εσενα τα θελει ο κωλος σου,τωρα ψαξε την κατερινα να περασει η ωρα σου η φατον στην μαπα.
Ο γιατρος μου ειπε να βρω μια γυναικα που μου αρεσει για να κοψω τη μαλακια επειδη με εχει εξαντλησει σορυ ρε παιδιαεσενα τα θελει ο κωλος σου,τωρα ψαξε την κατερινα να περασει η ωρα σου η φατον στην μαπα.