Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.599
- Πόντοι
- 6.536
Ένας ακόμη στην ignore list του Β-λάκη!Πολλοί νότιοι πάντως.
Και ο άγιος και ο αίολος και ο ζητιάνος @enduro
Ο @baros είναι ο καλύτερός σου φίλος...Τελικα υπαρχει καποιος που να γνωριζει πως θα παω με καποια που παιζει στην τηλεοραση? Ο γιατρος μου ειπε οτι εχω ευαισθητα νευρα λογω ελλειψης σεξ. Κι αυτο γιατι εχω καποιες απαιτησεις. Μου λεει ή θα ικανοποιηθουν ή αλλιως θα επιδεινωθει η κατασταση μου. Ή να παω με καποια διασημη μου λεει ή να προσπαθησω να το ξεπερασω , αλλα αυτο ειναι πιο δυσκολο. Τελικα θελω να παω με διασημη πλιζ ξερει κανεις πως ?
τυπε εχω ακρη για γωγουλινιΤελικα υπαρχει καποιος που να γνωριζει πως θα παω με καποια που παιζει στην τηλεοραση? Ο γιατρος μου ειπε οτι εχω ευαισθητα νευρα λογω ελλειψης σεξ. Κι αυτο γιατι εχω καποιες απαιτησεις. Μου λεει ή θα ικανοποιηθουν ή αλλιως θα επιδεινωθει η κατασταση μου. Ή να παω με καποια διασημη μου λεει ή να προσπαθησω να το ξεπερασω , αλλα αυτο ειναι πιο δυσκολο. Τελικα θελω να παω με διασημη πλιζ ξερει κανεις πως ?
Ναι ειναι η φωτο που πλασαρω στις γνωριμιες ειναι περσυνη τωρα πηρα λιγα κιλα δεν ειμαι τοσο ομορφος οπως στη φωτογραφιαναι στο ευχομαι εδω θα βρεις κονε στανταρ εξαλλου
ασχετο με το θεμα εσυ εισαι στην φωτο μαν?
Τη γαρυφαλλου λες ? Ή μαστροκωστα ?τυπε εχω ακρη για γωγουλινι
εχουμε βραδινο αγωνα,ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες δεν παιζουν μεσημεριατικα.τυπε εχω ακρη για γωγουλινι
Γουσταρω γωγουλινι γαρυφαλλου. Κανε μου κονεξιοντυπε εχω ακρη για γωγουλινι
γαρυφαλλουΤη γαρυφαλλου λες ? Ή μαστροκωστα ?
πρεπει να μου στειλεις πεισειφ των 100 ευρω πρωταΓουσταρω γωγουλινι γαρυφαλλου. Κανε μου κονεξιον
Στειλε πμ ποτε μπορει και τροπο επικοινωνιας περιμενω με ανυπομονησιαγαρυφαλλου
ρε μαλακες τι φωτοστεφανα μας φορεσαν?
πρεπει να μου στειλεις πεισειφ των 100 ευρω πρωταΓουσταρω γωγουλινι γαρυφαλλου. Κανε μου κονεξιον
εμενα μου βαλανε πρασινο μη γαμησωρε μαλακες τι φωτοστεφανα μας φορεσαν?
το γαμησαν το site ολο μαλακιες βγαζει.
το γαμησαν το site ολο μαλακιες βγαζει.
και γω πρασινο και ολοι οι αλλοι κοκκινο.με λιγα λογια ολοι τον εαυτο μας τον βλεπαμε πρασινο και τους αλλους κοκκινιστους.πρεπει να μου στειλεις πεισειφ των 100 ευρω πρωτα
εμενα μου βαλανε πρασινο μη γαμησω
Τα παιδια εδω μεσα ομως λενε να μην στελνουμε προκαταβολεςπρεπει να μου στειλεις πεισειφ των 100 ευρω πρωτα
σε πουτανες ρε τυπεΣτειλε πμ ποτε μπορει και τροπο επικοινωνιας περιμενω με ανυπομονησια
Τα παιδια εδω μεσα ομως λενε να μην στελνουμε προκαταβολες