athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.216
- Πόντοι
- 12.756
μονη μου χαρα ειναι η Κουκλα...η σκεψη μου ειναι στον φιλο δεν μπορω ουτε περιπατο να κανω στις υπαιθριες αγορες της αθηνας.
μονη μου χαρα ειναι η Κουκλα...η σκεψη μου ειναι στον φιλο δεν μπορω ουτε περιπατο να κανω στις υπαιθριες αγορες της αθηνας.
τι λες, σοβαρά?η σκεψη μου ειναι στον φιλο δεν μπορω ουτε περιπατο να κανω στις υπαιθριες αγορες της αθηνας.
τωρα θα την εκτιμησεις ακομα περισοτερρο ολοι σε απαρνιουνται μονο αυτη θα στεκεται πιστος φρουρος.μονη μου χαρα ειναι η Κουκλα...
μλκ τι ειπες?οχι.τι λες, σοβαρά?
τόση στεναχώρια για τον συνάνθρωπο φίλο αθηναίο??
σήμερα δλδ δεν έφαγες μελομακάρονο?
και η Κυρα μου βεβαια...με προσεχει πολυτωρα θα την εκτιμησεις ακομα περισοτερρο ολοι σε απαρνιουνται μονο αυτη θα στεκεται πιστος φρουρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μλκ τι ειπες?οχι.
Θα τον ξενυχτήσουμε πάνω από το νεκροκρέβατο του,τον Αθηναίο?η σκεψη μου ειναι στον φιλο δεν μπορω ουτε περιπατο να κανω στις υπαιθριες αγορες της αθηνας.
Μη βρίζεις θείοΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
αν συνεχισεις να το παιζεις μισοπεθαμενος βλεπω να σε φαρμακωνει.και η Κυρα μου βεβαια...με προσεχει πολυ
με προσεχει γιατι ξερει τι καιναρι εχει και που θα βρει αλλον σαν εμενααν συνεχισεις να το παιζεις μισοπεθαμενος βλεπω να σε φαρμακωνει.
αν συνεχισεις να το παιζεις μισοπεθαμενος βλεπω να σε φαρμακωνει.
Βλέπεις το Deadly Women?με προσεχει γιατι ξερει τι καιναρι εχει και που θα βρει αλλον σαν εμενα
ναι μη χασει το κελεπούριμε προσεχει γιατι ξερει τι καιναρι εχει και που θα βρει αλλον σαν εμενα
ανελλιπως....Βλέπεις το Deadly Women?
ναι βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑναι μη χασει το κελεπούρι
ανελλιπως....οχιΒλέπεις το Deadly Women?
βρε αντε γαμησου αληταμπουραανελλιπως....
ναι βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
δεν έχει ανάγκη ο λαζαροςΝα ευχηθώ περαστικά στον κο Αθηναίο.
Αλλά έτσι όπως τον βλέπω πάει για αζιθρομυκίνη ......
Μετά απο τρείς λοιμώξεις και επαναλοιμώξεις με τον covid-19 τώρα και με τον Η5Ν8 είναι μονόδρομος....
Είδες, είναι ο μόνος που δεν άφησε τίποτα που να μην το έχει τσιμπήσει.....δεν έχει ανάγκη ο λαζαρος
Είδες, είναι ο μόνος που δεν άφησε τίποτα που να μην το έχει τσιμπήσει.....
βρογχιτιδα\αντιβιωση,εισπνεομεναΝα ευχηθώ περαστικά στον κο Αθηναίο.
Αλλά έτσι όπως τον βλέπω πάει για αζιθρομυκίνη ......
Μετά απο τρείς λοιμώξεις και επαναλοιμώξεις με τον covid-19 τώρα και με τον Η5Ν8 είναι μονόδρομος....
Στο είπα!βρογχιτιδα\αντιβιωση,εισπνεομενα