ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 597
- Πόντοι
- 96
Τη σκεψη μου διαβαζεις. Γουσταρω μποφιλιουπέτα και μία μποφίλιου μέσα στο πακέτο, φτιάξε διάφορες εναλλακτικές προσφορές
Τη σκεψη μου διαβαζεις. Γουσταρω μποφιλιουπέτα και μία μποφίλιου μέσα στο πακέτο, φτιάξε διάφορες εναλλακτικές προσφορές
Εκρηκτικο κοκτειλ ολες αυτες για αγρια χυσιματα με τη σκεψη και μονο μου εγινε ατσαλιπέτα και μία μποφίλιου μέσα στο πακέτο, φτιάξε διάφορες εναλλακτικές προσφορές
Kυριε Άρες!Τη σκεψη μου διαβαζεις. Γουσταρω μποφιλιου
Τον παίρνεις!καλη χρονια παιδια...
οριακα ζω τωραΤον παίρνεις!
Και τι θα το κάνω τώρα το φέρετρο που σου αγόρασα μωρή σκατόφατσα;;;οριακα ζω τωρα
Μου αρκει η γερονικολου μην ζηταμε και πολλα. Ποτε ειναι διαθεσιμη ?Για ντούο με Λασκαράκη λέμε ή σόλο γερονικολου ?
μαλλον θα το κανεις καυσοξυλα γαμιολα...Και τι θα το κάνω τώρα το φέρετρο που σου αγόρασα μωρή σκατόφατσα;;;
Ξέρεις πόσα έδωσα;;;
Καυσόξυλα το Μαόνι μωρή κουφάλα;;;μαλλον θα το κανεις καυσοξυλα γαμιολα...![]()
Μου αρκει η γερονικολου μην ζηταμε και πολλα. Ποτε ειναι διαθεσιμη ?
Αν δεν ειναι διαθεσιμη γερονικολου βαλε λασκαρακη κι αν ουτε αυτη βαλε demy κι οταν με το καλο θελει η γερονικολου τοτε φερτηνΓια ντούο με Λασκαράκη λέμε ή σόλο γερονικολου ?
Να σου πω ποτε μπορω ? Πότε την θελω ? ή θα πει αυτη?Άμεσα.
Τιμη? Προγραμμα ?Άμεσα.
η πρώτη δοκιμή είναι από το νήμα, κερνάει εξέχων μέλος του μπου, ιδιαίτερα γαλαντόμοςΤιμη? Προγραμμα ?
2.000/1,5 ώρες. Δεν γλύφει μπάλες, δεν δίνει κώλο.Τιμη? Προγραμμα ?
Στελνω τις ευχαριστιες μου στο εξεχων μελος του μπου στον κο βάρο και του ευχομαι καλη χρονιαη πρώτη δοκιμή είναι από το νήμα, κερνάει εξέχων μέλος του μπου, ιδιαίτερα γαλαντόμος
τις ευχαριστίες στον κο βάρο, τον μεγιστάνα της Μυκόνου
Συμφωνοι2.000/1,5 ώρες. Δεν γλύφει μπάλες, δεν δίνει κώλο.
πες και σε κανένα φίλο σου αν θέλει, είναι οι καλές του μέρες αυτές.Στελνω τις ευχαριστιες μου στο εξεχων μελος του μπου στον κο βάρο και του ευχομαι καλη χρονια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συμφωνοι
Οκ θα πωπες και σε κανένα φίλο σου αν θέλει, είναι οι καλές του μέρες αυτές.
θέλει να βοηθάει και να μοιράζει χαρά.