The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.234
- Πόντοι
- 25.467
Θέλω να προλάβω να την τραβήξω όταν ρίχνει ροχάλα.κλανιδι δεν ακουσα.
Θέλω να προλάβω να την τραβήξω όταν ρίχνει ροχάλα.κλανιδι δεν ακουσα.
γαμιολεςmhn milate gia politika edo mesa re moynopana!!!!!
θα την βγαλει ο αθηναιος σημερα το βραδυ?Θέλω να προλάβω να την τραβήξω όταν ρίχνει ροχάλα.
Αν τον καλέσει ο κ. @Νίπλης για πρωτοχρονιάτικο γεύμα στο Βαρούλκο, σε 2-3 ώρες θα είναι περδίκι.θα την βγαλει ο αθηναιος σημερα το βραδυ?
Από ποια τράπεζα; Της Μονόπολης.ο αθηναιος ΠΑΝΤΑ πλερωνει μετρητοις και κολαριστα κολαριστα μολις βγηκαν απο την τραπεζα.
χοντρο.Από ποια τράπεζα; Της Μονόπολης.
Από ποια τράπεζα; Της Μονόπολης.
Μην βρίζεις ρε μάν χρονιαρα μέρα σήμερα δεν κάνειγαμιολες
τι θα έχει το μενου το βράδυ μαν?Μην βρίζεις ρε μάν χρονιαρα μέρα σήμερα δεν κάνει
Μας δώσανε κάποια πραγματακια από το κοινωνικό παντοπωλείο θα τη βγάλουμε και σήμερατι θα έχει το μενου το βράδυ μαν?
Θα βγει ανακοίνωση για την κατάσταση?ρε μουνηδες ο αλλος χαροπαλευει την βγαζει δεν την βγαζει και εσεις τον χλευαζεται,φιλοι να σου πετυχουν.
Μας δώσανε κάποια πραγματακια από το κοινωνικό παντοπωλείο θα τη βγάλουμε και σήμερα
ποιος τον κουραρει για να βγαλει το ιατρικο ανακοινωθεν?Θα βγει ανακοίνωση για την κατάσταση?
Δεν πετάγεσαι να δεις;ποιος τον κουραρει για να βγαλει το ιατρικο ανακοινωθεν?
πήγα εγώ είναι δύσκολη η κατάστασηΔεν πετάγεσαι να δεις;
Δίπλα είσαι.
Μακάρι να τα τινάξει πριν την αλλαγή του χρόνου, να περάσω από το σπίτι του να πάρω το Λαγκαβούλιν. Κρίμα να πάει χαμένο.ρε μουνηδες ο αλλος χαροπαλευει την βγαζει δεν την βγαζει και εσεις τον χλευαζεται,φιλοι να σου πετυχουν.
στο όριο είναιΜακάρι να τα τινάξει πριν την αλλαγή του χρόνου, να περάσω από το σπίτι του να πάρω το Λαγκαβούλιν. Κρίμα να πάει χαμένο.