διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.419
- Πόντοι
- 5.006
Να μην κάνεις μπάνιο.να ερχομαι να κανω μπανιο σπιτι σου?
Ακου μπάνιο!!!
Οικονομία λέμε......
Να μην κάνεις μπάνιο.να ερχομαι να κανω μπανιο σπιτι σου?
Ζωφρια τυπε θα δυσκολευτείς λίγο να το βρεις τον μαχαλαστειλε μου πμ που μενεις και που εχεις κρυμμενα τα γκαφρα και πεθανε εσυ και μην σε νοιαζει τπτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δλδ αν ημουν υδραυλικος τι θα επρεπε να ειχα?
γαμιεσαι μαν ΓΑΜΙΕΣΑΙ.εχω παρει σαμπουαν που δεν χρειαζεται νερο..ψεκαζεις καλα και μετα σκουπιζεις..θα κανει οικονομια και στο νερο
Έχεις τζάκι;στειλε μου πμ που μενεις και που εχεις κρυμμενα τα γκαφρα και πεθανε εσυ και μην σε νοιαζει τπτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δλδ αν ημουν υδραυλικος τι θα επρεπε να ειχα?
οχι κλιματιστικα κατα κυριο λογο.Έχεις τζάκι;
Κάνει και για τον βάρο αυτό το σαμπουάν;;εχω παρει σαμπουαν που δεν χρειαζεται νερο..ψεκαζεις καλα και μετα σκουπιζεις..θα κανει οικονομια και στο νερο
πες εμενα που ξερω και απο ΖοφριαΖωφρια τυπε θα δυσκολευτείς λίγο να το βρεις τον μαχαλα
Χειμώνα δεν τα ανοίγω σχεδόν ποτέ.οχι κλιματιστικα κατα κυριο λογο.
Περίμενε να βρέξει...να ερχομαι να κανω μπανιο σπιτι σου?
θα μου δινει και μπισκοτακι? ο κοπριτης μου τρωει μονο το λουκανικακι τα αλλα του βρωμανε.
Περίμενε να βρέξει...
Κατάλαβα... κεντρική θέρμανση δεν υπάρχει δλδ;οχι κλιματιστικα κατα κυριο λογο.
του ποτε ειναι τα κλιματιστικα σου?εμενα 10ετιας.Χειμώνα δεν τα ανοίγω σχεδόν ποτέ.
Κεντρική θέρμανση σε αντίσκηνο;;;Κατάλαβα... κεντρική θέρμανση δεν υπάρχει δλδ;
Mήπως λέω μήπως θέλει και την Emily παρέα για να φάει;θα μου δινει και μπισκοτακι? ο κοπριτης μου τρωει μονο το λουκανικακι τα αλλα του βρωμανε.
Τυπε δεν θα,έχεις από φέτος και φόρο πολυτελείαςτου ποτε ειναι τα κλιματιστικα σου?εμενα 10ετιας.
Περίπου τόσο είναι, ινβερτερ. Αλλά τον χειμώνα έχω θερμοσυσσωρευτές.του ποτε ειναι τα κλιματιστικα σου?εμενα 10ετιας.
καλα εσυ εισαι πιο λακαμας απο ΟΛΟΥΣ.Περίπου τόσο είναι, ινβερτερ. Αλλά τον χει,ώνα έχω θερμοσυσσωρευτές.