ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.767
- Πόντοι
- 5.006
Έλα βρε μλκ αφού κάηκε αυτή μουνοπανο μια 24 ταλαιπωρία έχεις τώραελα τραβα γαμησου μην παω και την βγαλω φωτο και στην χωσω στον κωλο ΜΠΟΥΣΤΗ
Έλα βρε μλκ αφού κάηκε αυτή μουνοπανο μια 24 ταλαιπωρία έχεις τώραελα τραβα γαμησου μην παω και την βγαλω φωτο και στην χωσω στον κωλο ΜΠΟΥΣΤΗ
ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ εχω 26αρα στο δωματιο γιατι καηκε η 42αρα και στο σαλονι εχω 55αραΈλα βρε μλκ αφού κάηκε αυτή μουνοπανο μια 24 ταλαιπωρία έχεις τώρα
Έλα πάρε μια 60 τωραΧΑΖΟΒΙΟΛΗ εχω 26αρα στο δωματιο γιατι καηκε η 42αρα και στο σαλονι εχω 55αρα
Έλα πάρε μια 60 τωρα
Γαμιολα και με ζαλισες να σου πάρω μια με δόσεις πουστη
τι ξεφτυλικια διαβαζω.ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ εχω 26αρα στο δωματιο γιατι καηκε η 42αρα και στο σαλονι εχω 55αρα
Αυτή που σου αγορασαμε στο βλακ φραιντει είναι εκτός συναγωνισμού...τι ξεφτυλικια διαβαζω.
ti diavazeisτι ξεφτυλικια διαβαζω.
26 ρε σε λιγο θα καταντησεις να βλεπεις νετφλιξ σε 14αρα.ti diavazeis
μου καηκε απο κεραυνο ρε παπαρα...νετφλιξ βλεπω 55αρα...26 ρε σε λιγο θα καταντησεις να βλεπεις νετφλιξ σε 14αρα.
θες να σου κανω μια δωρο σαν αυτη που μου κανες?μου καηκε απο κεραυνο ρε παπαρα...νετφλιξ βλεπω 55αρα...
τα αλλα 26αρα μεχρι να παρω καινουρια
θα μου κανεις μια ΚΑΝΟΝΙΚΟ δωρο..42αρα μου φτανειθες να σου κανω μια δωρο σαν αυτη που μου κανες?
τα δικα σου δωρα τι ειναι?θα μου κανεις μια ΚΑΝΟΝΙΚΟ δωρο..42αρα μου φτανει
63άρα ζήτα, είχε υπεραποδόσεις φέτος.θα μου κανεις μια ΚΑΝΟΝΙΚΟ δωρο..42αρα μου φτανει
εγω εγραψα στον γαμο σου θα σκασω με φακελο ΕΛΤΑ τιγκα στα 50ευρα..επισπευσε το μυστηριο να σε λουσω με χρηματα δικα σου δωρα τι ειναι?
θα σου παρω χειροποιητο απο παλετα.Πλάκα πλάκα, εγώ θέλω ένα έπιπλο της προκοπής για τιβι
Φίλε βάροοοο...
Είμαι σίγουρος για την ποιότητα, άσε καλύτερα...θα σου παρω χειροποιητο απο παλετα.
giati den koimasai akoma?εχετε αποροφηθει απο το λαστ κριασμς.