Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.193
- Πόντοι
- 2.606
λες να θέλει να κάνει κλώνο και στο ντίσνευ?αν πληρωσεις εφαπαξ νομιζω 90 το χρονο αν θυμαμαι καλα...ποσα προφιλ σε αφηνει δεν το εψαξα...
λες να θέλει να κάνει κλώνο και στο ντίσνευ?αν πληρωσεις εφαπαξ νομιζω 90 το χρονο αν θυμαμαι καλα...ποσα προφιλ σε αφηνει δεν το εψαξα...
δλδ νετφλιξ,βοντα,ντισνευ+ κανα 30αρι το μηνα?αν πληρωσεις εφαπαξ νομιζω 90 το χρονο αν θυμαμαι καλα...ποσα προφιλ σε αφηνει δεν το εψαξα...
για βοντα δεν ξερω αλλα για ατα αλλα 2 καπου 20-22 ευρω ειναι τον μηνα ναιδλδ νετφλιξ,βοντα,ντισνευ+ κανα 30αρι το μηνα?
ρε τυροκεφτε σν κσνει ο σθηνσιος συνδρομη ντισνευ θα μου δωσει ενα προφιλ και εγω θα του δωσω νετφλιξ.λες να θέλει να κάνει κλώνο και στο ντίσνευ?
ρε εχω νετφλιξ σου λεω,νοβα και οτε τιβι..μονο ντισνευ δεν εχωρε τυροκεφτε σν κσνει ο σθηνσιος συνδρομη ντισνευ θα μου δωσει ενα προφιλ και εγω θα του δωσω νετφλιξ.
περιπου 5 ευρω το μηνα αλλα εχει hbo.για βοντα δεν ξερω αλλα για ατα αλλα 2 καπου 20-22 ευρω ειναι τον μηνα ναι
παραδειγμα στον τυροβλαχο εδωσα.ρε εχω νετφλιξ σου λεω,νοβα και οτε τιβι..μονο ντισνευ δεν εχω
αν ειχα βοντα θα το εβαζαπεριπου 5 ευρω το μηνα αλλα εχει hbo.
δε ξέρω από αυτά φίλε μελομακάρονε.ρε τυροκεφτε σν κσνει ο σθηνσιος συνδρομη ντισνευ θα μου δωσει ενα προφιλ και εγω θα του δωσω νετφλιξ.
πες τα ρε θείο, vhsna πας βιντεοκλαμπ...
φίλε μελομακάρονε στάσου, κουραμπιέδες....φιλακια φευγω.
Τελωνείο αδελφέκατσε ρε μαλακα βαρο.... με το γυναικακι χερακι χερακι θα πας βολτα πασαλιμανι?
Κάποια μαλακία θα έκανε πάλι ο ηλεκτρολόγος του ιδρύματοςδε μπορώ να καταλάβω τι έγινε εδώ μέσα
ανοίξανε οι πύλες και έφυγαν σχεδόν όλοι οι τρόφιμοι...
ποιος ειναι αυτος?Κάποια μαλακία θα έκανε πάλι ο ηλεκτρολόγος του ιδρύματος
δεν υπάρχει ηλεκτρολόγος θείο...ποιος ειναι αυτος?
ειναι ηλεκτρονικος?δεν υπάρχει ηλεκτρολόγος θείο...
δε νομίζω...ειναι ηλεκτρονικος?