brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.196
- Πόντοι
- 2.606
Που μπερδεύομαι?Εσύ μπερδεύεσαι
Που μπερδεύομαι?Εσύ μπερδεύεσαι
Έχω την εντύπωση πως απολαμβάνει το Last Christmas για 88ή φοράΦίλος @baros απολαμβάνει Νικολούλη-Πουαρό στην τιβι που του πήραμε, μαζί με πατατάκια μπάρμπεκιου, κρασί 1,42€ από Σκλαβενίτη και 8 κιλά μελομακάρονα...
Στη σατωμβριανδρου έτρωγα από όταν έπαιζε ο τσιαντακησ στον ολυμπιακό θες να το συνεχίσουμε?Ξανάκουνα το,δεν εχει κεμπαπ?
Και για μένα ο τύπος είναι μια χρυσή μετριοτηταΣτη σατωμβριανδρου έτρωγα από όταν έπαιζε ο τσιαντακησ στον ολυμπιακό θες να το συνεχίσουμε?
κλαψτε ελευθερα
Watch Annaceleste live on Chaturbate!
Enjoy free webcams broadcasted live from amateurs around the world! - Join 100% Freechaturbate.com
Δεν μπορώ να σχολιάσω για τέτοια τεμάχια, το ξέρετε.Μου θυμίζει μια σερβιτόρα που είχα από το Τούνεσι.
Τρελή πατούρα, και την έδινε!
μπαρμπακο?Μου θυμίζει μια σερβιτόρα που είχα από το Τούνεσι.
Τρελή πατούρα, και την έδινε!
Δε λέω!!! Κορυφαίες οι πάστες αμυγδάλου! Αλλά απο καιρού εις καιρόν, ορέγομαι και καμιά σοκολατίνα γάλακτος.Δεν μπορώ να σχολιάσω για τέτοια τεμάχια, το ξέρετε.
Τα γούστα μου, περιορίζονται στο γεωμετρικό τόπο βορείως του δουνάβεως και δυτικά του δνείπερου. Μη γίνω ακραίος και πω και
πω και ανατολικά του ρήνου.
μπαρμπακο?
υπεραναγκη μετρητων....Δε λέω!!! Κορυφαίες οι πάστες αμυγδάλου! Αλλά απο καιρού εις καιρόν, ορέγομαι και καμιά σοκολατίνα γάλακτος.
Δεν μας νοιάζει για τα δαχτυλίδια !υπεραναγκη μετρητων....
μην γαμας την κουβεντα!!!!!Δεν μας νοιάζει για τα δαχτυλίδια !
θειο φτιαχνω γιουβερλακια και βλεπω μπλακ ανταμ.....γνωμη σου
Στάθης Σχίζας: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρεις»
Ο νικητής του Survivor σχολίασε τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Δείτε το βίντεοwww.protothema.gr
Με αυγολέμονο είναι θείο;θειο φτιαχνω γιουβερλακια και βλεπω μπλακ ανταμ.....γνωμη σου
ε ναι ρε θειο....μην με προσβαλειςΜε αυγολέμονο είναι θείο;
Συγνώμη θείο.ε ναι ρε θειο....μην με προσβαλεις