Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.144
- Πόντοι
- 10.411
Μέχρι τότε θα έχει ξαναπάει στα 1599οταν παντρευτεις μια 65αρα γαμηλιο δωρο
Μέχρι τότε θα έχει ξαναπάει στα 1599οταν παντρευτεις μια 65αρα γαμηλιο δωρο
αυτη κι αν ειναι μπλακ φραιντει.οταν παντρευτεις μια 65αρα γαμηλιο δωρο
γιατι ποτε ειχε τοσο?Μέχρι τότε θα έχει ξαναπάει στα 1599
Σου πήρε μια άριελι 40 με 150 ευρώ 5κ2 μερες μεχρι να μου αγορασει ο αθηναιος τηλεοραση.
θα με τυφλωσει.Σου πήρε μια άριελι 40 με 150 ευρώ 5κ
Σου πήρε μια άριελι 40 με 150 ευρώ 5κ
θα με τυφλωσει.
λες να μου πηρε καμια 24αρα και ενα μεγεθυντικο φακο?
Αυτή πιστεύω πως σου πήρε...λες να μου πηρε καμια 24αρα και ενα μεγεθυντικο φακο?
αν θυμαμαι παλια πουλουσαν μια οθονη που την εβαζες μπροστα απο την αλλη οθονη και σου εκανε την ασπρομαυρη ασπρομπλε εγχρωμη.
γατος εισαι και την εψαχνα.Αυτή πιστεύω πως σου πήρε...
Innovator D9 Φορητή TV 9" (DVB-T2) 66,90€ - e-shop.gr - Lagonika.gr
Λίγες φορητές τηλεοράσεις υπάρχουν στην αγορά με την Innovator να είναι η φθηνότερη 9" και να έχει ψηφιακό δέκτη DVB-T2 που θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια. ;www.lagonika.gr
Τσίμπα μια πίτσα και άσε την τηλεόραση...2 μερες μεχρι να μου αγορασει ο αθηναιος τηλεοραση.
Πάρε την SONY ρε και άσε τα πείσματα,που θα ξαναβρείς τέτοιας ποιότητας tv σε αυτή την τιμή?γατος εισαι και την εψαχνα.
Καλά λες αδελφέ,αλλά αυτός μαλακιζεταιΠάρε την SONY ρε και άσε τα πείσματα,που θα ξαναβρείς τέτοιας ποιότητας tv σε αυτή την τιμή?
Καλά λες αδελφέ,αλλά αυτός μαλακιζεται
Ετσι ο καργιολης,μόνο στα μελομακαρονα τα δινει
θα δεις γαμηστερα το λαστ κρισμα φετος φιλε βαροθα στειλω αθηναιο να στησει σκηνη εξω απο τον κωτσοβολο για να προλαβει την σονι.
εσυ στησε αντισκηνο ολο το βραδυ στο ραδιο κορασιδη,εχει και πατσα απεναντι.θα δεις γαμηστερα το λαστ κρισμα φετος φιλε βαρο
Έχουμε πάει στον πύργο εμείς,και είμαστε έτοιμοι για τελωνειοεσυ στησε αντισκηνο ολο το βραδυ στο ραδιο κορασιδη,εχει και πατσα απεναντι.
γιατι δεν πατε ανθρωπο?Έχουμε πάει στον πύργο εμείς,και είμαστε έτοιμοι για τελωνειο
Έχουμε άλλο άνθρωπο γνήσιογιατι δεν πατε ανθρωπο?