Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
οχι μαν αλλα εφτιαξα πατατες μακειν ολντ σκουλ σαν αυτες που αγοραζαμε σε σακουλακια που ποτιζαν λαδι και τιγκα στο αλατι,γαμουσαν .
οχι μαν αλλα εφτιαξα πατατες μακειν ολντ σκουλ σαν αυτες που αγοραζαμε σε σακουλακια που ποτιζαν λαδι και τιγκα στο αλατι,γαμουσαν .
δεν το πιασα?τι αβ και του πουλιου το γαλα?Τέτοιες φτιάχνω κι' εγώ ... στον ΑΒ...
Δεν το ξέρωτελειωνει το προγραμμα μου. δεν εχει μπει και μπραμπους να μου πει γνωμη για αλλοτινο.
αλλοτινο κρασαρα με 2 ευρω ΜΟΝΟ.Δεν το ξέρω
Το έχεις συνοδεία στα πατατάκια?αλλοτινο κρασαρα με 2 ευρω ΜΟΝΟ.
μπουμπλικια αλλος τρωει.Το έχεις συνοδεία στα πατατάκια?
Που ?αλλοτινο κρασαρα με 2 ευρω ΜΟΝΟ.
σε ολα τα σουπερ μαρκετ υπαρχει.μικρο μπουκαλακι Αλλοτινό Ερυθρός Ημίγλυκος Οίνος 500ml | My market
Ακριβό...σε ολα τα σουπερ μαρκετ υπαρχει.μικρο μπουκαλακι Αλλοτινό Ερυθρός Ημίγλυκος Οίνος 500ml | My market
μου κλεψαν την ατακα στην ερτ ολο κουναβι και κουναβι λενε.Ακριβό...
μου κλεψαν την ατακα στην ερτ ολο κουναβι και κουναβι λενε.
Ρε μαλακα ήμαρτονσε ολα τα σουπερ μαρκετ υπαρχει.μικρο μπουκαλακι Αλλοτινό Ερυθρός Ημίγλυκος Οίνος 500ml | My market
θα σοπυ στειλω ενα κασονι.Ρε μαλακα ήμαρτον
το γκραντ.Πήρα μια περδικα προχθές και ένα dewars δεν έχω κατασταλάξει ποιο Είναι καλύτερο στην ίδια τιμή
Γονυπετείς τον Σταυρό σου να κάνεις,που τους ξεφορτώθηκες και βρήκες την ηρεμία και την γαλ΄ήνη που τόσο αναζητούσεςΆδειο το νήμα. Βουβό.
Λαμπρά!!!
Τους ξεφορτώθηκα επιτέλους!!!
Ναι καλά, εσύ έτσι και αλλιώς προορίζεσαι για διαβητικός .......σιγα μην ξεμπερδεψετε ετσι ευκολα.
επεσε το καστρο? μπηκαν στην πολη οι οχτροι?ρεζ η σπαρτιατισα η γιωτα η καρουνου δουλευε στο μπανανας στο καλλιμαρμαρο και μαντεψε...