Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.348
- Πόντοι
- 2.606
δε κάνουν όλοι χαβαλέσαφως...για αυτο κανουμε χαβαλε
δε κάνουν όλοι χαβαλέσαφως...για αυτο κανουμε χαβαλε
ισχυει αλλα εγω κανω μαζι με Ραο και λοιπες δυναμειςδε κάνουν όλοι χαβαλέ
Έχω την εντύπωση πως θα ξεσπάσουμε πάνω σας την Κυριακή και όσα δεν τους βάλαμε χτες,θα την πληρώσετε εσείςδε κάνουν όλοι χαβαλέ
χάσαμε και τον φίλο βάρο...ισχυει αλλα εγω κανω μαζι με Ραο και λοιπες δυναμεις
Αφού θα φύγετε από το πρωτάθλημα...Έχω την εντύπωση πως θα ξεσπάσουμε πάνω σας την Κυριακή και όσα δεν τους βάλαμε χτες,θα την πληρώσετε εσείς
Ειδικά αν έρθετε με Τζαβέλλα στην άμυνα
Εν βρασμώ ψυχής δηλώσεις από τον πρόεδρο και τον ΒρέντζοΑφού θα φύγετε από το πρωτάθλημα...
Τι, όχι?
ωρες ωρες τυπε ριχνεις ατακες που κανουν κατι γατακια τυπου σινταρτα γκαουταμα,γκαντι,μαρτιν λουθερ κινγκ ,καρλ χαινζ ρουμενιγκε κ.α. να δειχνουν μπροστα σου νανοι !βεβαια προτιμαμε ολοι δαγκωτο πιστευω -εκτος απο τους σεσημασμενους γκει του σαη που μπαινουν για μεζε-να ποσταρεις αδιακοπα τα συνηθη γκιφακια!Είναι κουβέντα που δεν οδηγεί πουθενά μαν
Θα κατέβασε κανα δίκιλο από τη χτεσινή απογοήτευση και θα βαρυστομάχιασεχάσαμε και τον φίλο βάρο...
τόση στεναχώρια πχια...
φάε 5 μελομακάρονα παραπάνω στο κάτω κάτω, αλλά να μην μπαίνεις στο μπου...
Εν βρασμώ ψυχής δηλώσεις από τον πρόεδρο και τον Βρέντζο
Θα αναιρεθούν λίαν συντόμως
δε τον φοβάμαι τον φίλο βάρο σε κάτι τέτοια...Θα κατέβασε κανα δίκιλο από τη χτεσινή απογοήτευση και θα βαρυστομάχιασε
Έχει πάει σε εφημερευων έχει 7 ζάχαροχάσαμε και τον φίλο βάρο...
τόση στεναχώρια πχια...
φάε 5 μελομακάρονα παραπάνω στο κάτω κάτω, αλλά να μην μπαίνεις στο μπου...
Gtp και οι 2 μανΝα αλλάξω κατηγορία και να ρωτήσω κάτι άλλο. Γνώμη για Αναστασία σκυθρωπή μετά την ανάδειξη νικητή στην Τενεριφη και γνώμη για Μαρνάκι όταν πήρε τα 50 χιλιάρικα και κατάλαβε ότι πρέπει να τα μοιραστεί με το παλικάρι από τη Σάμο.
μήπως είχε χαλάσει κανένα ασανσέρ στο εφημερεύων, έτρεξε να το φτιάξει και έγινε παρεξήγηση?Έχει πάει σε εφημερευων έχει 7 ζάχαρο
Έχει πάει σε εφημερευων έχει 7 ζάχαρο
Το είχα κλείσει στο 93Αγγελε εντάξει; Τα πήρες τα 114€ ευρώ ψες; Στο 95’ που το άφησα 0-1 ήταν, δε πιστεύω να....
καλησπερα φιλε-Μπαρεγαμιολες χοληστερινιδες κατρουληδοπανηδες περιμενατε να με θαψετε αμ δε πρωτα θα φαω κανα 20κιλο μελομακαρονα και βλεπουμε.
αν εχεις τον θεο σου ρε ο αλλος τρωει πεντε κοπαδια και δυο κοτετσα τη βδομαδα ουτε αγελη λυκων δεν τρωει τοσο και λέει για μενα για ζαχαρο που η χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια του εχουν πιασει τετραψηφιο.καλησπερα φιλε-Μπαρε
Διαθήκη έχουμε καλού κακού?γαμιολες χοληστερινιδες κατρουληδοπανηδες περιμενατε να με θαψετε αμ δε πρωτα θα φαω κανα 20κιλο μελομακαρονα και βλεπουμε.