brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.242
- Πόντοι
- 2.606
Όχι τοπ μουνια πρώην ΕΣΣΔ Ρουμανίες κλπγκράνια ;
Όχι τοπ μουνια πρώην ΕΣΣΔ Ρουμανίες κλπγκράνια ;
και παίζει και πατάρι/καβάτζα ή μόνο καβλάντα ;Όχι τοπ μουνια πρώην ΕΣΣΔ Ρουμανίες κλπ
τι αποψη εχεις για πεγκυ ζηνα που ειναι παντρεμενη με τον λυρα και γαμουσε πριν την μανα της και πριν την μανα της την κολλητη της μανας της.Όχι τοπ μουνια πρώην ΕΣΣΔ Ρουμανίες κλπ
Όχι τοπ μουνια πρώην ΕΣΣΔ Ρουμανίες κλπ
και παίζει και πατάρι/καβάτζα ή μόνο καβλάντα ;
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαγκαςτι αποψη εχεις για πεγκυ ζηνα που ειναι παντρεμενη με τον λυρα και γαμουσε πριν την μανα της και πριν την μανα της την κολλητη της μανας της.
αντε να εισαι παιδι του και να μαθαινεις οτι γαμουσε τη γιαγια σου.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαγκας
τι αποψη εχεις για πεγκυ ζηνα που ειναι παντρεμενη με τον λυρα και γαμουσε πριν την μανα της και πριν την μανα της την κολλητη της μανας της.
μιλα σκουλικι πες τι ξερεις σαρανταποδαρουσα. γαμουσε και καιταρα φινου πριν γινει 2πλασια.Δεν το ξέρω αυτό ούτε τον λύρα καλά αλλά έχω ακούσει ότι τυχαίος δεν είναι είναι σκληρός και έσπρωξε λεφτά για να ανέβει η ζηνα ανεξάρτητα αν ειναι καλή
Δεν ξέρω τίποτα πρώτη φορά τα ακούω αυτά γενικά δεν ξέρω πολλά γι αυτόνμιλα σκουλικι πες τι ξερεις σαρανταποδαρουσα. γαμουσε και καιταρα φινου πριν γινει 2πλασια.
εσυ που εφαγες τα νιατα σου στο μπιο μπιο και στις υπογειες διαβασεις?Δεν ξέρω τίποτα πρώτη φορά τα ακούω αυτά γενικά δεν ξέρω πολλά γι αυτόν
Γονιδη Μελαεσυ που εφαγες τα νιατα σου στο μπιο μπιο και στις υπογειες διαβασεις?
που θα κανουμε ρεβεγιον θα φερω πουρα κρεμα βανιλια 6 ευρω η 5αδα και ενα κιλο μελομακαρονα για μετα το πιοτι.
Μον ρεπό τυπεεσυ που εφαγες τα νιατα σου στο μπιο μπιο και στις υπογειες διαβασεις?
που θα κανουμε ρεβεγιον θα φερω πουρα κρεμα βανιλια 6 ευρω η 5αδα και ενα κιλο μελομακαρονα για μετα το πιοτι.
ρε μλκ ουτε κουταβουλιας δεν παει εκει.Γονιδη Μελα
Βουλιας εχει κλεισει ηδη καναπε,12αρι φωτιστικο οινοπνευμα,λελουδα και ξηροκαρπια και αγγουρακια και καροτακιαρε μλκ ουτε κουταβουλιας δεν παει εκει.
κερκυρα?Μον ρεπό τυπε
θα εχουμε μπραμπους που τον ξερει η μιση νυχτα. αν ζουν ακομα βεβαια.Βουλιας εχει κλεισει ηδη καναπε,12αρι φωτιστικο οινοπνευμα,λελουδα και ξηροκαρπια και αγγουρακια και καροτακια
Γέρακακερκυρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα εχουμε μπραμπους που τον ξερει η μιση νυχτα. αν ζουν ακομα βεβαια.
φιλε-Μπαρε Μπουρναζο πηγαινες;κακοκαιρια δεν βλεπω και θα γαμηθουμε. τσαμπα εμεινα μεσα σημερα.
Koντοζυγώνει το Evakiκακοκαιρια δεν βλεπω και θα γαμηθουμε. τσαμπα εμεινα μεσα σημερα.