baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.742
- Πόντοι
- 6.035
με τι συνδιαζετε?Ναι ρε αν λέμε το ίδιο τόσο έχει το έχουν σχεδόν πάντα με έκπτωση η 30 η 40 % οπωσ όλα του ρεπανη
με τι συνδιαζετε?Ναι ρε αν λέμε το ίδιο τόσο έχει το έχουν σχεδόν πάντα με έκπτωση η 30 η 40 % οπωσ όλα του ρεπανη
βρε μαλακα μπας και πηρες ξυδι και το περασες για κρασι;5 ευρω με 40% δεν παιζει. στον γαμο σου θα σου κανω δωρο μια ντουζινα.
το βιολογικο ρε λες να το πληρωσα πανω απο 5 ευρω?μαλακας πιαστικα.Ναι ρε αν λέμε το ίδιο τόσο έχει το έχουν σχεδόν πάντα με έκπτωση η 30 η 40 % οπωσ όλα του ρεπανη
πιες το ζουμι απο τα μαντζουρανες ΤΥΠΕ.βρε μαλακα μπας και πηρες ξυδι και το περασες για κρασι;
τι μαντζουρανες ρετο βιολογικο ρε λες να το πληρωσα πανω απο 5 ευρω?μαλακας πιαστικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιες το ζουμι απο τα μαντζουρανες ΤΥΠΕ.
ξερω γω μου ρθε μαντζουρανα.τι μαντζουρανες ρε
μαλακα η κουκλα κλανει και εχει βρωμισει ο τοποςξερω γω μου ρθε μαντζουρανα.
ευτυχως εμενα δεν ροχαλιζει και σπανια κλανει και βρωμαει.οτι την ταιζεις θεριζεις μαν.μαλακα η κουκλα κλανει και εχει βρωμισει ο τοπος
και ροχαλιζει και σαν νταλικα
ρε συ καλη τροφη της δινω δεν κανω μαλακιεςευτυχως εμενα δεν ροχαλιζει και σπανια κλανει και βρωμαει.οτι την ταιζεις θεριζεις μαν.
αυτη τη μαλακια πινω.
για λεγε.ρε συ καλη τροφη της δινω δεν κανω μαλακιες
δεν θυμαμαι αλλα την εχω γραψει,,απλα αλλαξα το λοου κρεην τωρα ισιωσε το σκυλιγια λεγε.
οσο το πινω γινεται καλυτερη μαλακια.αυτη τη μαλακια πινω.
Τυπε έχω πιει πάνω από 300 ετικέτες κόκκινα ελληνικά θεωρώ ότι είναι τιμιότητα κρασί για 5 ευρώοσο το πινω γινεται καλυτερη μαλακια.
κανενας ειναι τιμιο και σε ροζε.Τυπε έχω πιει πάνω από 300 ετικέτες κόκκινα ελληνικά θεωρώ ότι είναι τιμιότητα κρασί για 5 ευρώ
Ροζέ δεν πίνω και δεν ξέρω το κανένας το θεωρώ μέτριο και το λευκό και το κόκκινοκανενας ειναι τιμιο και σε ροζε.
ποσο κανα 6ευρω με δωροεπιταγη ΑΒ?Το αγαπημένο μου
Κοίτα τα σοβαρά κρασιά τα ξέρουμε και τα πίνουμε σε περιστάσεις τώρα για κάθε μέρα πινουμε αλλαποσο κανα 6ευρω με δωροεπιταγη ΑΒ?