baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.780
- Πόντοι
- 6.035
τους δυμουτσουνους ουτε καραμελα χολς.Φίλε Βάρο θα κεράσεις κάτι , καμιά μπριζόλα κάνα παγωτινη?
τους δυμουτσουνους ουτε καραμελα χολς.Φίλε Βάρο θα κεράσεις κάτι , καμιά μπριζόλα κάνα παγωτινη?
Καλά κάνεις , αλλά εμένα που με αγαπάς τι θα κεράσεις?τους δυμουτσουνους ουτε καραμελα χολς.
θες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?Καλά κάνεις , αλλά εμένα που με αγαπάς τι θα κεράσεις?
Κάτι είναι και αυτό από το τίποταθες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?
kalhspera file-Mpareθες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?
Κάτι είναι και αυτό από το τίποταθες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?
Καλησπέρα φίλε Αθηναίοkalhspera file-Mpare
καλησπερα πρωταθλητη νοεμβριου.kalhspera file-Mpare
Και Δεκεμβρίου ,και Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου , και Μαρτίου ,και Απριλίου και Μαΐουκαλησπερα πρωταθλητη νοεμβριου.
θα κανει ριφιφι ο μπουχος.Και Δεκεμβρίου ,και Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου , και Μαρτίου ,και Απριλίου και Μαΐου
Νταντας κλππαει το ριφιφι.
λεω να παω να παρω ενα κιλο μελομακαρονα να πνιξω τον πονο μου παρεα με μπουχο.Νταντας κλπ
Εχουν δυναμώσει στο νέο τους γήπεδοπαει το ριφιφι.
παρε και 7 λιτρα Μαλαματιναλεω να παω να παρω ενα κιλο μελομακαρονα να πνιξω τον πονο μου παρεα με μπουχο.
ναι ο αετος ειναι υπαιτιος.Εχουν δυναμώσει στο νέο τους γήπεδο
τι ειπες ρε αλητη?παρε και 7 λιτρα Μαλαματινα
Καρακιτσαριόναι ο αετος ειναι υπαιτιος.
και ο αλλος ο εκπαιδευτης πτηνων για τα φραγκα κανει κλοουν ενα αρπακτικο,ε ας φερουμε και εμεις ενα λιονταρι να σουλατσαρει στο ημιχρονο.Καρακιτσαριό
Έχουμε τον Θρυλεόντακαι ο αλλος ο εκπαιδευτης πτηνων για τα φραγκα κανει κλοουν ενα αρπακτικο,ε ας φερουμε και εμεις ενα λιονταρι να σουλατσαρει στο ημιχρονο.
Πήγες στον άνθρωπο?και ο αλλος ο εκπαιδευτης πτηνων για τα φραγκα κανει κλοουν ενα αρπακτικο,ε ας φερουμε και εμεις ενα λιονταρι να σουλατσαρει στο ημιχρονο.
λες να παω παυλακη για μελομακαρονα?θα εχει βγαλει?τρωγονται?Πήγες στον άνθρωπο?