baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.178
- Πόντοι
- 6.035
τους δυμουτσουνους ουτε καραμελα χολς.Φίλε Βάρο θα κεράσεις κάτι , καμιά μπριζόλα κάνα παγωτινη?
τους δυμουτσουνους ουτε καραμελα χολς.Φίλε Βάρο θα κεράσεις κάτι , καμιά μπριζόλα κάνα παγωτινη?
Καλά κάνεις , αλλά εμένα που με αγαπάς τι θα κεράσεις?τους δυμουτσουνους ουτε καραμελα χολς.
θες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?Καλά κάνεις , αλλά εμένα που με αγαπάς τι θα κεράσεις?
Κάτι είναι και αυτό από το τίποταθες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?
kalhspera file-Mpareθες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?
Κάτι είναι και αυτό από το τίποταθες να σε κερασω τα τριματα απο τα μελομακαρονα?
Καλησπέρα φίλε Αθηναίοkalhspera file-Mpare
καλησπερα πρωταθλητη νοεμβριου.kalhspera file-Mpare
Και Δεκεμβρίου ,και Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου , και Μαρτίου ,και Απριλίου και Μαΐουκαλησπερα πρωταθλητη νοεμβριου.![]()
θα κανει ριφιφι ο μπουχος.Και Δεκεμβρίου ,και Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου , και Μαρτίου ,και Απριλίου και Μαΐου
Νταντας κλππαει το ριφιφι.![]()
![]()
![]()
λεω να παω να παρω ενα κιλο μελομακαρονα να πνιξω τον πονο μου παρεα με μπουχο.Νταντας κλπ
Εχουν δυναμώσει στο νέο τους γήπεδοπαει το ριφιφι.![]()
![]()
παρε και 7 λιτρα Μαλαματιναλεω να παω να παρω ενα κιλο μελομακαρονα να πνιξω τον πονο μου παρεα με μπουχο.![]()
ναι ο αετος ειναι υπαιτιος.Εχουν δυναμώσει στο νέο τους γήπεδο
τι ειπες ρε αλητη?παρε και 7 λιτρα Μαλαματινα
Καρακιτσαριόναι ο αετος ειναι υπαιτιος.
και ο αλλος ο εκπαιδευτης πτηνων για τα φραγκα κανει κλοουν ενα αρπακτικο,ε ας φερουμε και εμεις ενα λιονταρι να σουλατσαρει στο ημιχρονο.Καρακιτσαριό
Έχουμε τον Θρυλεόντακαι ο αλλος ο εκπαιδευτης πτηνων για τα φραγκα κανει κλοουν ενα αρπακτικο,ε ας φερουμε και εμεις ενα λιονταρι να σουλατσαρει στο ημιχρονο.![]()
Πήγες στον άνθρωπο?και ο αλλος ο εκπαιδευτης πτηνων για τα φραγκα κανει κλοουν ενα αρπακτικο,ε ας φερουμε και εμεις ενα λιονταρι να σουλατσαρει στο ημιχρονο.![]()
λες να παω παυλακη για μελομακαρονα?θα εχει βγαλει?τρωγονται?Πήγες στον άνθρωπο?