baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.778
- Πόντοι
- 6.035
και μπραμπ θα πιει αλβανικο γνησιο.τιποτα...τωρα θα πιω με κυρα απο ενα ποτακι
και μπραμπ θα πιει αλβανικο γνησιο.τιποτα...τωρα θα πιω με κυρα απο ενα ποτακι
Βαρβαγιαννη μπλε,ελιτσες,γκομενετο στο τζακουζι και τωρα αυτος πινει και αυτη του γλειφει τα παπαριακαι μπραμπ θα πιει αλβανικο γνησιο.
δεν το μπορω με τιποτα
Κάνει καλό στον βήχα αλλά και στον πονόλαιμοδεν το μπορω με τιποτα
θα σου φτιαξω εγω χειροποιητο μπαρικο καλο.Κάνει καλό στον βήχα αλλά και στον πονόλαιμο
δεν το μπορω καθολου..Κάνει καλό στον βήχα αλλά και στον πονόλαιμο
εσυ θελεις αλλα να σου μαλακωσουν το λαιμουδακι.δεν το μπορω καθολου..
Πίνω ένα κρασί εμφιαλωμένο που κάνει λιγότερο κι από 5 ευρώ αλλα το πασαρω για πορφυρογεννητος του 93 το έχω μεταγγίσει σε κανάτα και καλα για να βγάλει τα αρώματα του να μην δει ετικέτα κανονικά είναι για να το σβηνεισ κοκκινιστο στην κατσαρόλαΒαρβαγιαννη μπλε,ελιτσες,γκομενετο στο τζακουζι και τωρα αυτος πινει και αυτη του γλειφει τα παπαρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν το μπορω με τιποτα
μια χαρα ειναι με το ταμπελακι επρεπε να το σερβιρεις ποιος θα το καταλαβαινε. σκλαβενιτης ειχε -30%Κάρτα
Πίνω ένα κρασί εμφιαλωμένο που κάνει λιγότερο κι από 5 ευρώ αλλα το πασαρω για πορφυρογεννητος του 93 το έχω μεταγγίσει σε κανάτα και καλα για να βγάλει τα αρώματα του να μην δει ετικέτα κανονικά είναι για να το σβηνεισ κοκκινιστο στην κατσαρόλα
εισαι μυστης φαινεται απο την περδικα.εβαλα την περδικα,μπουμπλικια,ολα κομπλε
βρε μαλακαρε εδω πινεις τζονι με κοκα κολα τι να μου πειςεισαι μυστης φαινεται απο την περδικα.
Φίλε βάρο, την νερώνεις την κόκα κόλα?εισαι μυστης φαινεται απο την περδικα.
απο τα φθηνα heigβρε μαλακαρε εδω πινεις τζονι με κοκα κολα τι να μου πεις
οχι...το καλυτερο απλο ειναι η περδικα και μετα κατυ..βεβαια γουστα ειναι αυτα φιλε-Μπαρεαπο τα φθηνα heig
αλεκος νερωνει.Φίλε βάρο, την νερώνεις την κόκα κόλα?
Έλα...μια χαρα ειναι με το ταμπελακι επρεπε να το σερβιρεις ποιος θα το καταλαβαινε. σκλαβενιτης ειχε -30%
θα σου στειλω στη γιορτη σου ενα μπαλανταινς.οχι...το καλυτερο απλο ειναι η περδικα και μετα κατυ..βεβαια γουστα ειναι αυτα φιλε-Μπαρε
το πινω τιμιο ειναιθα σου στειλω στη γιορτη σου ενα μπαλανταινς.
για το κατι συμφωνω καλο και ελαφρυ οτι πρεπει για μενα αλλα το haig ειναι κορυφη στην κλαση τουτο πινω τιμιο ειναι