baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.817
- Πόντοι
- 6.035
κριμα το σκυλακι.Και εγώ χάλια είμαι. Τον είχα συμπαθήσει.
κριμα το σκυλακι.Και εγώ χάλια είμαι. Τον είχα συμπαθήσει.
και ο αθηναιος εχει εξαφανιστει.μάλλον κάτι έχουν οι μέρες αυτές, δεν εξηγείται αλλιώς...
χθες πέθανε ο σκύλος ενός γείτονα και από χθες έχει εξαφανιστεί και ένα γειτονάκι γατάκι που το προσέχαμε και το φροντίζαμε σαν δικό μας, δεν μπορώ να καταλάβω
Συλλυπητηρια μεσιε. Οι σκυλοι πανε στον παραδεισο, αν αυτο ειναι καποια παρηγορια..Ναι.
Τελικά δεν τα κατάφερε.
θα έχει πάει 3ήμερο...και ο αθηναιος εχει εξαφανιστει.![]()
αθηναιος εχει ξεκινησει τρεις μερες πριν το 3ημερο.θα έχει πάει 3ήμερο...
είναι πρώτος και ανίκητος, λογικό να θέλει να αράξει λίγο μόνος εκεί στην κορυφή
Πενθεικαι ο αθηναιος εχει εξαφανιστει.![]()
δε πάμε καλά...Πενθει
Είδα δελτίο ειδήσεων μετά από καιρό και μου γύρισαν τα άντερα,χαλάστηκα εντελώς
Μανιακός βιαστής κυκλοφορεί κάπου στο Φάληρο
15χρονο παιδί έχει μείνει ημιπαράλυτο από ξυλοδαρμό ψευτονταή γαμωκωλόπαιδου
''Ρωσοπόντιος'' γρονθοκόπησε ηλικιωμένο για μια παρατήρηση και τον έστειλε στον άλλο κόσμο
![]()
15 μαχαιριες επιχειρηματια.Είδα δελτίο ειδήσεων μετά από καιρό και μου γύρισαν τα άντερα,χαλάστηκα εντελώς
Μανιακός βιαστής κυκλοφορεί κάπου στο Φάληρο
15χρονο παιδί έχει μείνει ημιπαράλυτο από ξυλοδαρμό ψευτονταή γαμωκωλόπαιδου
''Ρωσοπόντιος'' γρονθοκόπησε ηλικιωμένο για μια παρατήρηση και τον έστειλε στον άλλο κόσμο
![]()
Ναι γαμησε ταΑπό τις συνεχείς πιέσεις, έχει σαλέψει πολύς κόσμος...
Τους χαιρετάς λέγοντας καλημέρα, και απαντούν, άντε γαμήσου...
Ναι το παρέλειψα,για την σειρά στην καντίνα ο άλλος σεσημασμένος,τον έκανε σουρωτήρι15 μαχαιριες επιχειρηματια.
Σε λίγο θα τραβάνε μαχαίριΑπό τις συνεχείς πιέσεις, έχει σαλέψει πολύς κόσμος...
Της παρεξηγησης εισαστε μου φαινεται. Αυτοι σας ευχονται και εσεις νομιζετε οτι σας βριζουν.Από τις συνεχείς πιέσεις, έχει σαλέψει πολύς κόσμος...
Της παρεξηγησης εισαστε μου φαινεται. Αυτοι σας ευχονται και εσεις νομιζετε οτι σας βριζουν.
Από τις συνεχείς πιέσεις, έχει σαλέψει πολύς κόσμος...
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται.Είσαι σε καντίνα στη βαρυμπόμπη ... και μιλάς κι όλας ;
Το ότι κατεβαίνεις σε καντίνα ... είναι ήδη τεράστιο ρίσκο ... το να πλησιάσεις άγνωστο εκεί πιο κοντά από 10 μέτρα ...
είναι ήδη κίνδυνος θανατος ....
Καλώς τονΕίσαι σε καντίνα στη βαρυμπόμπη ... και μιλάς κι όλας ;
Το ότι κατεβαίνεις σε καντίνα ... είναι ήδη τεράστιο ρίσκο ... το να πλησιάσεις άγνωστο εκεί πιο κοντά από 10 μέτρα ...
είναι ήδη κίνδυνος θανατος ....
κακό πράγμα η άγνοια κινδύνου τύπε ....οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται.![]()