baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.764
- Πόντοι
- 6.035
τιμουλα?Τιντερ ρε μια μου έστειλε στο χαλαρό τηλέφωνο και ήταν εσκορτακι
τιμουλα?Τιντερ ρε μια μου έστειλε στο χαλαρό τηλέφωνο και ήταν εσκορτακι
Aχ μωρε η καημενουλα μου, ανησυχει πολυ για μενα, καθε τόσο μού στελνει μηνυμα για να μαθει πώς ειμαιη βεργκαρα απο το καλι,πουλαει η κολομπιανα γι'αυτο τηνη αναφερω να ανεβασουμε νουμερα.
Πρόγραμμα?τιμουλα?
Μην δουμε κοπελα να φτιαξει προφιλ στο μπου και να ανακοινωσει τιμούλες, αμεσως να την βγαλουμε παστρικιάΜαλακα ματσαρησα μια τιντερου πολυ ευκολα και λεω τι γκομενος ειμαι ρε μπουστη μου και ψιλιαζομαι ειναι παστρικια και την βλεπω σημερα να φιγουραρει στο μπου
αυτη δεν ειχε κολλησει προ 10ημερου?Aχ μωρε η καημενουλα μου, ανησυχει πολυ για μενα, καθε τόσο μού στελνει μηνυμα για να μαθει πώς ειμαι
Δάγκειο πυρετο ειχε. Οχι κοβιντ. Κοβιντ ειχε περασει περσι, τρεις φορες και την πρωτη πηγε νοσοκομειο για αναπνευστήρα.αυτη δεν ειχε κολλησει προ 10ημερου?
με αυτα και με προφιλ εσκορτοπουλας θα βαρεσουμε τρελ νουμερα αν δε την πεισουμε να ερθει εδω για προμοσιον θα κραταμε χαρτακια στην εισοδο.Πρόγραμμα?
ινδικος πυρετος ειναι αυτος?Δάγκειο πυρετο ειχε. Οχι κοβιντ. Κοβιντ ειχε περασει περσι, τρεις φορες και την πρωτη πηγε νοσοκομειο για αναπνευστήρα.
Κοσμοσυρροή στο νήμα...με αυτα και με προφιλ εσκορτοπουλας θα βαρεσουμε τρελ νουμερα αν δε την πεισουμε να ερθει εδω για προμοσιον θα κραταμε χαρτακια στην εισοδο.
τσιμπα προκαταβολες.Κοσμοσυρροή στο νήμα...
Οχι, ειναι πυρετός που προκαλείται απο τσιμπημα ενός συγκεκριμένου κουνουπιού στα τροπικά κλίματα. Ειχε πολλες βροχες στην Κολομβια προσφατα, και γεμισανε κουνουπια. Και την πατησε.ινδικος πυρετος ειναι αυτος?
εσυ που ψυλιαζεσαι να τον τσιμπησες τον κορονα?
πρωτη σου φορα?Οχι, ειναι πυρετός που προκαλείται απο τσιμπημα ενός συγκεκριμένου κουνουπιού στα τροπικά κλίματα. Ειχε πολλες βροχες στην Κολομβια προσφατα, και γεμισανε κουνουπια. Και την πατησε.
Εγω σπάω το κεφαλι μου να καταλαβω πώς κολλησα, εχω καποιες υποψιες αλλά δεν εχω καταληξει ακομη
Ναιπρωτη σου φορα?
πως σου φαινεται η εμπειρια?
μηπως κολλησες στο νημα για τους λαθρομεταναστες?Οχι, ειναι πυρετός που προκαλείται απο τσιμπημα ενός συγκεκριμένου κουνουπιού στα τροπικά κλίματα. Ειχε πολλες βροχες στην Κολομβια προσφατα, και γεμισανε κουνουπια. Και την πατησε.
Εγω σπάω το κεφαλι μου να καταλαβω πώς κολλησα, εχω καποιες υποψιες αλλά δεν εχω καταληξει ακομη
Λιγο πονοκεφαλο, κούραση και κατι δέκατα εχω, αν δεν επεμενε η γυναικα μου να κανω τεστ μπορει και να μην το επαιρνα χαμπαρι. Αρα προς το παρον δεν το νιωθω και σαν καμια φοβερη εμπειρια.πως σου φαινεται η εμπειρια?
Εχω καιρο να μπω εκει τύπεμηπως κολλησες στο νημα για τους λαθρομεταναστες?
Κλαούντια βυζου από love island,ή τιντερου?Μαλακα ματσαρησα μια τιντερου πολυ ευκολα και λεω τι γκομενος ειμαι ρε μπουστη μου και ψιλιαζομαι ειναι παστρικια και την βλεπω σημερα να φιγουραρει στο μπου
Από γραφείο μεγάλο είναι ελληνικόΜην δουμε κοπελα να φτιαξει προφιλ στο μπου και να ανακοινωσει τιμούλες, αμεσως να την βγαλουμε παστρικιά
ΤιντερουΚλαούντια βυζου από love island,ή τιντερου?