Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.863
- Πόντοι
- 10.411
CovidTί έπαθες Μanimal;
CovidTί έπαθες Μanimal;
ειναι λιγο ζορι...φαντασου εγω που την επαθα καλοκαιρι στην αδεια μου και ενα μηνα ημουν με κοπωση και δεν μπορουσα να κανω 5 βηματα
2 φορες κιολας και για πες ποιος σε κολλησε.ειναι λιγο ζορι...φαντασου εγω που την επαθα καλοκαιρι στην αδεια μου και ενα μηνα ημουν με κοπωση και δεν μπορουσα να κανω 5 βηματα
η κυρα2 φορες κιολας και για πες ποιος σε κολλησε.
Eχω κάνει τέσσερα εμβόλια covid και το φετινό αντιγριπικό και πάντα και παντού μάσκα.μην του μιλας αν δεν φορας μασκα θα σε κολλησει.
σαν τους συνταξιουχους και συ και στην παραλια μασκα.Eχω κάνει τέσσερα εμβόλια covid και το φετινό αντιγριπικό και πάντα και παντού μάσκα.
Περαστικά πολλά,σιδερένιος.
Να σαι καλά φίλεΠεραστικά πολλά,σιδερένιος.
Γέλα κυρία μου γέλα μαζί μου......σαν τους συνταξιουχους και συ και στην παραλια μασκα.
Ποια ήταν χειρότερη από τις 2 φορές?η κυρα
η δευτερη στην πρωτη δεν πηρα σχεδον τιποτα χαμπαριΠοια ήταν χειρότερη από τις 2?
Θα σε δούμε και σένα φίλε όταν κολλήσεις, ξανακολλήσεις και μετά κολλήσεις και 3η φορά να μας πεις την γνώμη σου...σαν τους συνταξιουχους και συ και στην παραλια μασκα.
ο γιατρος μου φαντασου μου ειπε μετα απο 5 μηνες απο την νοσηση και αν εχουν ανοιξει για την ηλικιακη μου ομαδα την πλατφορμα να κανω το εμβολιο...αυτο ειναι πολυ καλο και αποτρεπει και την νοσησηΘα σε δούμε και σένα φίλε όταν κολλήσεις, ξανακολλήσεις και μετά κολλήσεις και 3η φορά να μας πεις την γνώμη σου...
Εμένα πέρασαν 2,5 μήνες αφού το πέρασα και έκανα μια σειρά εξετάσεων. Όλα καλά, αλλά έχω ακούσει και κάτι άλλες περιπτώσεις πολύ περίεργες.ο γιατρος μου φαντασου μου ειπε μετα απο 5 μηνες απο την νοσηση και αν εχουν ανοιξει για την ηλικιακη μου ομαδα την πλατφορμα να κανω το εμβολιο...αυτο ειναι πολυ καλο και αποτρεπει και την νοσηση
γριπη θεριζει,ιωσεις αλλα και κοβιντ..αρχες Φλεβαρη ειναι να το κανω αν εχουν ανοιξει την πλατφορμα για μενα θα παω ..ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΩΤΗΡ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣΕμένα πέρασαν 2,5 μήνες αφού το πέρασα και έκανα μια σειρά εξετάσεων. Όλα καλά, αλλά έχω ακούσει και κάτι άλλες περιπτώσεις πολύ περίεργες.
Και αυτός ο χειμώνας ίσως είναι περίεργος, όχι όπως οι προηγούμενοι δύο αλλά και πάλι θα θέλει ξανά προσοχή.
Προτιμώ να πάω να κολλήσω... Δε ξέρω...γριπη θεριζει,ιωσεις αλλα και κοβιντ..αρχες Φλεβαρη ειναι να το κανω αν εχουν ανοιξει την πλατφορμα για μενα θα παω ..ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΩΤΗΡ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ε κολλησα Αυγουστο...θα ξανακολλησω στανταρ οπως παρα πολλοι...ελπιζω να προλαβω ΙΧΩΡ και να την σκαπουλαρωΠροτιμώ να πάω να κολλήσω... Δε ξέρω...
Υπομονή μαν εγώ δεν είχα βηχα ευτυχώςΑφού με γαμησε πρώτα, ναι έπεσε.Εχει αρχίσει ο βήχας, καταρροη.Κοπωση και πόνοι παραμένουν