TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Κάνει μουτρακια ο γλυκούλης...Ασ έρθει από δω τυπε θέλουμε παρέα....
Κάνει μουτρακια ο γλυκούλης...Ασ έρθει από δω τυπε θέλουμε παρέα....
εχεις κανα παιδικο παρτυ?Ασ έρθει από δω τυπε θέλουμε παρέα....
Να μιλάς με ονόματα και ράτσες...γιατι το σκυλακι του που ειναι?
εγω τον συχωρναω.Κάνει μουτρακια ο γλυκούλης...
το σκυλακι του νιπλη που το ταιζει κατω απο το τραπεζι ειναι ο ρετρος.Να μιλάς με ονόματα και ράτσες...
Έχεις μεγάλη καρδιά...εγω τον συχωρναω.
Χονδροτατοτο σκυλακι του νιπλη που το ταιζει κατω απο το τραπεζι ειναι ο ρετρος.
εγω ειμαι στρατιωτικος και τα λεω τσεκουρατα.Χονδροτατο
Ρετρος λύνει παρεξηγήσεις...το σκυλακι του νιπλη που το ταιζει κατω απο το τραπεζι ειναι ο ρετρος.
εγω τα λεω αλλα δεν με ακουτε θυμα ειναι ο νιπλης ΘΥΜΑ.Ρετρος λύνει παρεξηγήσεις...
Αυτός τα ξεκίνησε όλα και έβαλε μπροσταντζα τον άβουλο Νιπλη...
Και του φέρνει ο Ρετρος έναν που του γαμανε την γυναίκα για να κάνουνε παρέα....εγω τα λεω αλλα δεν με ακουτε θυμα ειναι ο νιπλης ΘΥΜΑ.
Εγώ τυπε δεν προειδοποιώ εκτελώ θα τον αφήσω να ανεβάζει σαν τα πρωιναδικα μέλη και επισκέπτες και μόλις μπει χαλαρός στο χανι καβαλα στο άλογο θα του χαλαρώσω τον σφυκτηραεγω ειμαι στρατιωτικος και τα λεω τσεκουρατα.
εχεις ωρα να ποσταρεις διπλα,ΤΥΠΕ.Και του φέρνει ο Ρετρος έναν που του γαμανε την γυναίκα για να κάνουνε παρέα....
Που κατάντησε ο άρχοντας Νιπλης.
Όλα θα γίνουν στην ώρα τους...εχεις ωρα να ποσταρεις διπλα,ΤΥΠΕ.
κανε ενα ποστ,ψυχικο θα κανεις μεχρι και το σκυλακι του την εκανε.Όλα θα γίνουν στην ώρα τους...
και μπαινει και τυπαρας μπιχλας και του δινει σαπια σημεια επιτηδες.Και του φέρνει ο Ρετρος έναν που του γαμανε την γυναίκα για να κάνουνε παρέα....
Που κατάντησε ο άρχοντας Νιπλης.