TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Με δικιά μου διαμεσολάβηση τα βρήκατε...τραβα διπλα,δεν θα μας λειψει που δημιουργεις ιντριγκες με τον φιλο νιπλη.
Με δικιά μου διαμεσολάβηση τα βρήκατε...τραβα διπλα,δεν θα μας λειψει που δημιουργεις ιντριγκες με τον φιλο νιπλη.
οχι ρε...για τον κουναβι ηταν το αστειοκαι συ τεκνο βρουτε?
Που να πάρει χαμπάρι...καλά τα λέει ο Νίπλης για αυτόν...οχι ρε...για τον κουναβι ηταν το αστειο
κραταω πρακτικα,ποσα ποστ κανετε διπλα.οχι ρε...για τον κουναβι ηταν το αστειο
εγω μπαινω που και που για σαμποταζ..κραταω πρακτικα,ποσα ποστ κανετε διπλα.
γιατι εισαι μουνης;γιατι συναγελαζεσαι εσυ σοβαρος χρηστης και ασσετ για το μπου με ατομα του κοινου ποινικου δικαιου;γιατι επιτρεπεις στον εαυτο σου να λερωθει η ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εικονα σου;
τραβα διπλα,δεν θα μας λειψει που δημιουργεις ιντριγκες με τον φιλο νιπλη.
Μπαρός πριν λίγο δήλωσε πως είστε φίλοι...
Tι έχεις να πεις για αυτό;
φιλικά πες του τον εχουν για κλοουν αυτοι του διπλα νηματος ... το φιλικά σε αυτάκια
η δουλεια δεν ειναι ντροπη και εμεις τον αγαπαμε αν και ντρεπομαστε για τα καμωματα του φιλου μας το φιλος μας σε αρχιδακια.
ειναι μουνης αυτος και το σκυλακι του ο ρετρο ειναι φανατικοι του νηματος.γιατι εισαι μουνης;γιατι συναγελαζεσαι εσυ σοβαρος χρηστης και ασσετ για το μπου με ατομα του κοινου ποινικου δικαιου;γιατι επιτρεπεις στον εαυτο σου να λερωθει η ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εικονα σου;
θλιβομαι τα μαλαειναι μουνης αυτος και το σκυλακι του ο ρετρο ειναι φανατικοι του νηματος.
για ποιον απ'ολους?θλιβομαι τα μαλα
η δουλεια δεν ειναι ντροπη και εμεις τον αγαπαμε αν και ντρεπομαστε για τα καμωματα του φιλου μας το φιλος μας σε αρχιδακια.
Είσαι τυχερός που δεν διαβάζει πια το νήμα γιατί είμαι σίγουρος πως θα θυμώσει...ειναι μουνης αυτος και το σκυλακι του ο ρετρο ειναι φανατικοι του νηματος.
για ΟΛΟΥΣγια ποιον απ'ολους?
τον νιπλη τον παρασυρανε τον βρηκανε εξιλαστηριο θυμα και τον βαλανε μπροσταρη οπως τους αυτοφορακηδες.για ΟΛΟΥΣ
Πολύ χοντρό!!!τον νιπλη τον παρασυρανε τον βρηκανε εξιλαστηριο θυμα και τον βαλανε μπροσταρη οπως τους αυτοφορακηδες.