baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.720
- Πόντοι
- 6.035
θα την λυσω την παρεξηγηση δημοσια για να πας εκει που ανηκεις.Μια παρεξήγηση ήταν, με πέρασε για άλλον...
θα την λυσω την παρεξηγηση δημοσια για να πας εκει που ανηκεις.Μια παρεξήγηση ήταν, με πέρασε για άλλον...
Εγώ φταίω που στηρίζω..θα την λυσω την παρεξηγηση δημοσια για να πας εκει που ανηκεις.
σταματα αυτα που προσπαθεις να κανεις.Εγώ φταίω που στηρίζω..
Ο Νιπλης με έχει βάλει...σταματα αυτα που προσπαθεις να κανεις.
Τι τσιμπησες μαν?Ο Νιπλης με έχει βάλει...
να μας θεσει τους λογους της αποσχισης.Ο Νιπλης με έχει βάλει...
Γιουβαρλάκια σούπα...Τι τσιμπησες μαν?
σε λιγο τσιμπαει ενα μπαν.Τι τσιμπησες μαν?
Από τον εθνικό κήπο ή πάπια?Γιουβαρλάκια σούπα...
Όχι απλά, με συκώτι πάπιας...
Μη με κράξουν και οι διπλά...
Επέκταση είναι...να μας θεσει τους λογους της αποσχισης.
πολυ μαγκια ειναι ο αβαταρ σου,νομιζω ομως οτι θα τον γαμησει ο μονοφθαλμος.
Τελευταία 2 επεισόδια κάτι πάει να γίνει...
Από κάποιο επεισόδιο και μετά ξεκινά να παίρνει μπροστά.ΆργησεΤελευταία 2 επεισόδια κάτι πάει να γίνει...
ο μουνης σκοτωνει γυναικα και πισωπλατα,μαγκια κλανια αλλα θα βρει τον μαστορα του.Από κάποιο επεισόδιο και μετά ξεκινά να παίρνει μπροστά.Άργησε
εσυ να πας διπλα να συζητησεις για σεξ εν δε σιτυ.Τελευταία 2 επεισόδια κάτι πάει να γίνει...
Η αλήθεια είναι πως όντως το παρακολουθούν...εσυ να πας διπλα να συζητησεις για σεξ εν δε σιτυ.
και βαρυ τους πεφτει,ισως οι κυριες της αυλης να τους καθεται καλυτερα.Η αλήθεια είναι πως όντως το παρακολουθούν...
Νομίζω το αγαπημένο του @paparotriftoulas ...και βαρυ τους πεφτει,ισως οι κυριες της αυλης να τους καθεται καλυτερα.
κοψε θαμωνες διπλα και κρινε,αυτη ηταν εμμεση διαφημιση στηριζουμε νιπλη.Νομίζω το αγαπημένο του @paparotriftoulas ...