celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.023
- Πόντοι
- 6.056
Την κανανε απο το νημα ολοι και το κληρονομησε ο Βαρος.Λαχειο του κατσε.ΛΑΧΕΙΟ
Την κανανε απο το νημα ολοι και το κληρονομησε ο Βαρος.Λαχειο του κατσε.ΛΑΧΕΙΟ
οταν θα μπει ο φιλος και αδελφος @athinaios44 kai ο κοσμοπολιτης @brabus67 θα παμε σφαιρα.Την κανανε απο το νημα ολοι και το κληρονομησε ο Βαρος.Λαχειο του κατσε.ΛΑΧΕΙΟ
Για το βυθοοταν θα μπει ο φιλος και αδελφος @athinaios44 kai ο κοσμοπολιτης @brabus67 θα παμε σφαιρα.
ξεμυαλιστηκε με τη σκυλα.Για το βυθο
Μισθωτος που ειναι?Μηπως επιασε κανονικη δουλεια τελικα
καλε μου φιλε επειδη θα απουσιασω για λιγο να με κρατας ενημερο με το τι αναφερουν για μενα αν και ειμαι σιγουρος νιπλης πινει νερο στ'ονομα μου.Για το βυθο
Μισθωτος που ειναι?Μηπως επιασε κανονικη δουλεια τελικα
Γιατι εγω τι πινω?Αντε και κανενα καφεδακικαλε μου φιλε επειδη θα απουσιασω για λιγο να με κρατας ενημερο με το τι αναφερουν για μενα αν και ειμαι σιγουρος νιπλης πινει νερο στ'ονομα μου.
Μόνο τους δύο στην δροσιά ξέρω8 πεϊνιρλί που πρέπει να δοκιμάσεις στην Αθήνα | ΑΓΟΡΑ | Gastronomos.gr
Ζεστά, τραγανά, με αφράτη κυψελωτή ζύμη και γέμιση που κοχλάζει -αυτά είναι τα αγαπημένα μας πεϊνιρλί της πόλης.www.gastronomos.gr
αφηνω κατι για σκεψη και συζητηση. μονο @brabus67 θα εχει αποψη βεβαιως βεβαιως.
κατσε σε λιγο θα εχουμε καλοθελητες να μεταφερουν ειθεν ενθεν εκειθεν ικαι εντενθεν ποσταρισματα.Μόνο τους δύο στην δροσιά ξέρω
Μουνόπανα μαν τι να πεις...κατσε σε λιγο θα εχουμε καλοθελητες να μεταφερουν ειθεν ενθεν εκειθεν ικαι εντενθεν ποσταρισματα.
Εντος εκτος και επι τα αυτα ξεχασεςκατσε σε λιγο θα εχουμε καλοθελητες να μεταφερουν ειθεν ενθεν εκειθεν ικαι εντενθεν ποσταρισματα.
καλα παιδια,φροντιζουν για την επισκεψιμοτητα.Μουνόπανα μαν τι να πεις...
και εις το τετραγωνο.Εντος εκτος και επι τα αυτα ξεχασες
Κακίες...τύπε μαλλον να πουμε το λεει για το τυπαρα μπραμπους που ειναι γνωστος μπον βιβέρ των ταχυφαγείων
οι απο δω γαμανε τους απο κει.Aυτή η δουλειά θα γίνετε τώρα;
Ζαλίστηκα!!!
ενθεν και ενθενοι απο δω γαμανε τους απο κει.
Καλά.οι απο δω γαμανε τους απο κει.