ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.135
- Πόντοι
- 5.006
Πήγαινε τον Βόσπορο ΜικρολίμανοΤου πέφτει μακριά αλλιώς εκεί θα τον πήγαινα την Δευτέρα.
Πήγαινε τον Βόσπορο ΜικρολίμανοΤου πέφτει μακριά αλλιώς εκεί θα τον πήγαινα την Δευτέρα.
Τι Λέει μαν?primantona o νιπλης ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ.
Μπα, δεν έχει αυτά που θέλω, Μάλλον για κανένα Κοψίδι στην Αργυρούπολη ή στην Καισαριανή μας βλέπω.Πήγαινε τον Βόσπορο Μικρολίμανο
αν μας γραψει κληρονομια κανα ακινητο ναι αλλιως τον ξεχασαμε κιολας.να παμε ολοι διπλα να παρακαλεσουμε νιπλη να ξαναγυρισει εδω...
με γαργαλαει ο λαιμος μου,λες?Τι Λέει μαν?
Nα παμε ολοι εκει,να 'ρθει αυτος εδω να κρατησουμε τις ισορροπιεςνα παμε ολοι διπλα να παρακαλεσουμε νιπλη να ξαναγυρισει εδω...
Ναι καλά ειναι και από εδώ από τα μέρη μαςΜπα, δεν έχει αυτά που θέλω, Μάλλον για κανένα Κοψίδι στην Αργυρούπολη ή στην Καισαριανή μας βλέπω.
Κοψίδι λέγεται η ταβέρνα.
να σας ανοιξω ενα νημα δικο σας?Nα παμε ολοι εκει,να 'ρθει αυτος εδω να κρατησουμε τις ισορροπιες
αν μας γραψει κληρονομια κανα ακινητο ναι αλλιως τον ξεχασαμε κιολας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με γαργαλαει ο λαιμος μου,λες?
Θα λάβεις πρόσκληση για Δευτέρα. Αν είσαι διαθέσιμος, έλα να τσιμπήσουμε.Ναι καλά ειναι και από εδώ από τα μέρη μας
Ευχαριστώ μαν,αν μπορώ ευχαριστωςΘα λάβεις πρόσκληση για Δευτέρα. Αν είσαι διαθέσιμος, έλα να τσιμπήσουμε.
Για πρωινό τα έχει αυτά.....για μεσημεριανό καρδάμωμα αυτά του είναι αρκετά πιστεύωΔια τον κύριο Αντζελο για να καρδαμώσει μετα απο την περιπέτεια με την υγεία του.
Μιλάς για τον άρχοντα της Μυκόνου...Ρε θείο Eraser, 500άρικο κανονικό μόνο ο Νίπλης έχει δει, το έχει πιάσει στα χέρια του και μάλιστα, του έχει βάλει φωτιά να ανάψει το πούρο του. Ποιος Μπάρος και μαλακίες τώρα.
Μέχρι 200ευρω έχει πάνω του ρε φίλε. Δεν φτάνει στο μωβ.Μιλάς για τον άρχοντα της Μυκόνου...
Ο Άγγελος Μπράτης χώρισε με τον σύντροφό του φίλε βίρλα αλλά το νήμα ακόμη να ενημερωθεί...
Που θα πάει αυτή η κατάσταση?
Εγώ πάλι νομίζω ότι ο φίλος βάρος μας δουλεύει όλους για να μην του ζητάνε 500άρικαΜέχρι 200ευρω έχει πάνω του ρε φίλε. Δεν φτάνει στο μωβ.
Μπορεί, είναι και κουφάλα το κάτι τις.Εγώ πάλι νομίζω ότι ο φίλος βάρος μας δουλεύει όλους για να μην του ζητάνε 500άρικα
μονο 5ευρα ΜΟΝΟ για να φαινεται παχουλο το ποτροφολι.Εγώ πάλι νομίζω ότι ο φίλος βάρος μας δουλεύει όλους για να μην του ζητάνε 500άρικα