Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.853
Πόντοι
5.506
τύπε με αφορμή να πουμε το ποστ της ετσι, θυμηθηκα τη λευκή κωλοτρυπιδα της γουαην μι τοτε στο βιντεο που ειχε ανεβασει οταν επαιζε κοντρα με σαμερ στόουν. και μια νότα αισιοδοξίας και καλοσύνης ήχησε μεσα μου :bigdick::bigdick::bigdick:

τα καλυτερα μουνια εχει φαει ο ΚΥΡΙΟΣ νιπλης! :alivedick::alivedick::alivedick:
για λεγε....
:coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου να πουμε δε διαβάζατε το σαη τοτες με σαμερ στόουν και φλερτ νιπλη γουαην; τοτε που ο τυπος μπραμπους ειχε ρεψει απο το πυρφορισμα τα κοπλιμέντα στο νήμα της σαμερ στόουν; :undecided::undecided::undecided: τι διαολο να πουμε μονο εγω παρακολουθω το σαη 15 χρονια χωρις να γραφτώ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
ρε νιαμου να πουμε δε διαβάζατε το σαη τοτες με σαμερ στόουν και φλερτ νιπλη γουαην; τοτε που ο τυπος μπραμπους ειχε ρεψει απο το πυρφορισμα τα κοπλιμέντα στο νήμα της σαμερ στόουν; :undecided::undecided::undecided: τι διαολο να πουμε μονο εγω παρακολουθω το σαη 15 χρονια χωρις να γραφτώ;
τυπε μου εχει κινησει το ενδιαφερον η ιστορια σου...ισως να παιζει ρολο και το γεγονος οτι ανεφερες τη λεξη κωλοτρυπιδα...για φρεσκαρισε λιγο τη γερικη μνημη μας!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
xios-stefanos-xios.gif

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
τυπε μου εχει κινησει το ενδιαφερον η ιστορια σου...ισως να παιζει ρολο και το γεγονος οτι ανεφερες τη λεξη κωλοτρυπιδα...για φρεσκαρισε λιγο τη γερικη μνημη μας!
ρε μαλεα μια ωραια βραδιά που φυσαγε αεράκι ειχε ξεκινησει η μιλφογκιλφ ξανθιά στο νήμα με τα αγγούρια και εβαζε μουνι κωλο. ε καποια στιγμη καυλωσε και η ντρηχο του νιπλη και ανεβασε βιντεο για πέντε λεπτα. μετα το διέγραψε. το βιντεο αυτο κυκλοφορεί στους διαδρόμους. και οποίος καταλαβε καταλαβε :coffee:

η γουάν απο τις πιο καυλες χοντρουλες που εχω δει ποτε. σφιχτό κωλομερι και λευκή κωλοτρυπιδα τριζάτη πεντακάθαρη :wanker::wanker::wanker:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
τι γινετε ρε πουστη μου...δεκαπεντε χρονια στο σαη εχω δει ολες τις μαλακιες να τις φλεξαρουν,λεφτα, γκανια ,βρακια, εκκαθαριστικα και μολις φλεξαρανε μια κωλοτρυπιδα της προκοπης ελειπα??? ε να σου γαμησω ,τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.853
Πόντοι
5.506
ρε μαλεα μια ωραια βραδιά που φυσαγε αεράκι ειχε ξεκινησει η μιλφογκιλφ ξανθιά στο νήμα με τα αγγούρια και εβαζε μουνι κωλο. ε καποια στιγμη καυλωσε και η ντρηχο του νιπλη και ανεβασε βιντεο για πέντε λεπτα. μετα το διέγραψε. το βιντεο αυτο κυκλοφορεί στους διαδρόμους. και οποίος καταλαβε καταλαβε :coffee:

η γουάν απο τις πιο καυλες χοντρουλες που εχω δει ποτε. σφιχτό κωλομερι και λευκή κωλοτρυπιδα τριζάτη πεντακάθαρη :wanker::wanker::wanker:
παει με χοντρουλες και ο νιπλης?????
γαμηθηκαν τα παντα ρε πουστη

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
παει με χοντρουλες και ο νιπλης?????
γαμηθηκαν τα παντα ρε πουστη
αν πηγε δεν το ξερω τύπε. αλλα ειναι γεγονοτο οτι η τυπισσα έτρεχε απο πισω του. ο νιπλης την ειχε υποτάξει νοητικά και ψυχικα. ΙΣΩΣ και σωματικά. ας βγει να μιλησει αυτος :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
αν πηγε δεν το ξερω τύπε. αλλα ειναι γεγονοτο οτι η τυπισσα έτρεχε απο πισω του. ο νιπλης την ειχε υποτάξει νοητικά και ψυχικα. ΙΣΩΣ και σωματικά. ας βγει να μιλησει αυτος :coffee:
προχτες μας ειπε για τον αθηναιο,μηπως τον φορτωνεις με πολλα τον τυπο σε τοσο μικρο διαστημα?...ποσες αποκαλυψεις να κανει πια?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
να αρχισουμε επισημα δηλαδη να ταγκαρουμε @Νίπλης οταν μας ζητανε περιεργα βιντεο;
ενημερωστε τον Μπιρλα, θα χαρει πολυ να ακουσει οτι θα αδειασουν τα πμ του

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
προχτες μας ειπε για τον αθηναιο,μηπως τον φορτωνεις με πολλα τον τυπο σε τοσο μικρο διαστημα?...ποσες αποκαλυψεις να κανει πια?
για να μη θυμηθώ να πουμε που ειχε ανεβασει και βιντεο με πρόσωπο γαλαζια ματια να του λεει ηρεμα και καυλωτικα, πρεπει να ηρεμήσεις κλπ :wanker::wanker::wanker: μάρτυρας μου ο ΚΥΡΙΟΣ νιπλης:coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
ποτε γιναν ολα ρε,μην τρελαθουμε,γιατι δεν τα ειδαμε ποτε...μονο κατι μπαζολες που εβαζε ο τραμουντανας πεταγοντουσαν φορα παρτιδα στην οθονη!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Σήμερα ο γαύρος θα κάνει την έκπληξη, το διπλό στο 4+ μια χαρά είναι...

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Ο τύπος το πήγε σε άλλη κλίμακα...σεβασμός!!!

Απίστευτη απάτη - Της είπε πως είναι αστροναύτης και της απέσπασε €30.000 «για να γυρίσει στη Γη και να παντρευτούν»​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom