Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
ρε σεις.....τι στον πουτσο συμβαινει???....ΜΠΙΣΤΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,οι μπατσοι το ιδιο ,αλλοι μαχαιρωνουν τις γυναικες τους,αλλοι γαμανε παιδακια,γαμανε μωρα,γαμανε τα παιδια τους,πατανε κοσμο στη μεση του δρομου ,πηδανε απο γεφυρες αφου πρωτα αυτοπυρποληθουν,οι τουρκοι λενε θα μας κλασουν τα μεζεα καθημερινα,οι ουκρανοι λενε κερδανε και ο κοντος γυαλιζει το κουμπι,δεν εχουμε αεριο,το ρευμα στο θεο ,τα τροφιμα το ιδιο ....ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?
Ήρθε η λαίλαπα μαν

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
ρε σεις.....τι στον πουτσο συμβαινει???....ΜΠΙΣΤΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,οι μπατσοι το ιδιο ,αλλοι μαχαιρωνουν τις γυναικες τους,αλλοι γαμανε παιδακια,γαμανε μωρα,γαμανε τα παιδια τους,πατανε κοσμο στη μεση του δρομου ,πηδανε απο γεφυρες αφου πρωτα αυτοπυρποληθουν,οι τουρκοι λενε θα μας κλασουν τα μεζεα καθημερινα,οι ουκρανοι λενε κερδανε και ο κοντος γυαλιζει το κουμπι,δεν εχουμε αεριο,το ρευμα στο θεο ,τα τροφιμα το ιδιο ....ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?
ολα καλα ρε αφου δεν μας εκοψαν το ιντερν

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.137
Πόντοι
5.006
Λαιλαπα μεγαλη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
εχετε ψηφισει εδω;

ψηνεστε να νοθευσουμε και να βαλουμε ολοι κανεναν ακυρο, να ψαχνονται οι αλλοι :tooth: Συντονισμενα ρε μουνοπανα, παμε να βγαλουμε κυβερνηση του μπου το ΕΠΑΜ ή κατι τετοιο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.995
Πόντοι
2.606
Μόνο άσχημες ειδήσεις παντού...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.995
Πόντοι
2.606
βαλε και αυτην του γντμ θειο που παρεσυρε εναν ανθρωπα....
Το είδα θείο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Παιδάκι κρεμάστηκε, 14χρονα μεθυσμένα για μην σκέφτονται τι τους οι γονείς τους, έμαθα κι' εγώ σήμερα άσχημες ειδήσεις για 2 δικούς μου ανθρώπους και γενικότερα γύρω ένα χάος παντού.
Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Παιδάκι κρεμάστηκε, 14χρονα μεθυσμένα για μην σκέφτονται τι τους οι γονείς τους, έμαθα κι' εγώ σήμερα άσχημες ειδήσεις για 2 δικούς μου ανθρώπους και γενικότερα γύρω ένα χάος παντού.
Υπάρχει λύση...

nuclear explosion GIF

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.857
Πόντοι
5.506
πατα το κουμπι φαση ειναι θειο....μεζεμενη πολυ πιεση στον κοσμο (οχι οτι ειναι δικαιολογια) χρειαζετε ενα πολυ μεγαλο κακο για να γινουμαι παλι λιγο ποιο ανθρωποι...ειναι νομοτελεια στην ρατσα μας η καταστροφη

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.765
Πόντοι
5.396
εχετε ψηφισει εδω;

ψηνεστε να νοθευσουμε και να βαλουμε ολοι κανεναν ακυρο, να ψαχνονται οι αλλοι :tooth: Συντονισμενα ρε μουνοπανα, παμε να βγαλουμε κυβερνηση του μπου το ΕΠΑΜ ή κατι τετοιο
αν σου πω ότι το ψήφισα τελευταία φορά...
είχα ξεχάσει ότι υπάρχει.
τα λέει όμορφα ο καζάκης.
ή μερικά από τα πολλά.

edit (που λένε στο χωριό μου): να προσθέσω και καλησπέρα σε όλους!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.939
Πόντοι
2.606
Της πουτανας γίνεται δεν φευγουμε ούτε στιγμή σπο την θαλπωρή του μπου

Stories

Νέο!

Stories