Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Δε σε χάλασε μωρη αρχιδο το γαμησι που σου ριξα χθες... κοίτα να το συνηθίσεις αυτιστικε βλάκα.

Σύρε τώρα σαν τη σκύλα να βρεις καμιά ψωλή να ξαπλώσεις τον πληγωμένο πάτο σου...:alivedick::alivedick::alivedick:

:tooth::tooth::tooth:
φουλ απαξίωση εισαι μαν. εγω με αγαπη στα λεω. δηλαδης εγω φταιω που εχεις γεμισει παράσημα απο τα πουστριλικια σου; :undecided::undecided::undecided:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
φουλ απαξίωση εισαι μαν. εγω με αγαπη στα λεω. δηλαδης εγω φταιω που εχεις γεμισει παράσημα απο τα πουστριλικια σου; :undecided::undecided::undecided:
Τι έγινε βρε νούμερο πήρε στροφές ο εγκέφαλός σου και τα καταφερες να απαντήσεις μέσα σε 5 λεπτα ;:tooth::tooth::tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
θελουμε σκληρο ροκ :rockon::headbaning1::headbaning2:
τυπαρα μπραμπους ανοίγουμε συναυλία με την κωλοτρυπιδα του τντ σημερα. :wanker::wanker::wanker: μετα μπαινεις με τυπαρα νιπλη για να αναλύσεις την διαφορα του λεπτοδείκτη στο gmt:undecided::undecided::undecided:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Τι έγινε βρε νούμερο πήρε στροφές ο εγκέφαλός σου και τα καταφερες να απαντήσεις μέσα σε 5 λεπτα ;:tooth::tooth::tooth:
που καιρός για γράμματα μωρη ΜΠΟΤΑΝΑ τους κλωνους τους γαμουσαμε μεχρι τα άγρια χαράματα :wanker::wanker::wanker:

• Ουάου
Αντιδράσεις: TNT!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ρε μλκ ειναι πολλη βρωμιαρης. :confused: :confused: :confused: και μοιαζει και πρεζακι. :tooth:

εσυ υποστηριζεις την υποψια του ρετρο?
οχι και υποψία ρε μαν. απλα μια κουβεντα ειπαμε οτι κοζαρει απο τσιφτετέλι. :undecided::undecided::undecided:

Dance Speedo GIF

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
που καιρός για γράμματα μωρη ΜΠΟΤΑΝΑ τους κλωνους τους γαμουσαμε μεχρι τα άγρια χαράματα :wanker::wanker::wanker:
Τύπισσα πρέπει να σε γάμησε δυνατά ο Ντόπας που σου στράβωσε το στόμα και αναγκάστηκες να φτιάξεις κλώνο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom