TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Χαρά μου πουστράκο που είσαι η ανακουφήστρα μου...πιπαλεκο λεγε ρε τρύπιε; πως νιωθεις που ειμαι ο μονος ΑΛΗΘΙΝΟΣ φιλος σου σε ολο το σαη;
Χαρά μου πουστράκο που είσαι η ανακουφήστρα μου...πιπαλεκο λεγε ρε τρύπιε; πως νιωθεις που ειμαι ο μονος ΑΛΗΘΙΝΟΣ φιλος σου σε ολο το σαη;
τύπε καραμανη ντοπα ηρθα για μια ωρα. πρωτα θα ασελγήσω στη σάπια ροδέλα σου μεχρι να τα πεις ΟΛΑ και μετα θα σου πατησω αναφορά για κλωνοΧαρά μου πουστράκο που είσαι η ανακουφήστρα μου...
1 ώρα άδεια σου δώσαν σήμερα;τύπε καραμανη ντοπα ηρθα για μια ωρα. πρωτα θα ασελγήσω στη σάπια ροδέλα σου μεχρι να τα πεις ΟΛΑ και μετα θα σου πατησω αναφορά για κλωνο
στρατό ΗΡΕΜΑ ρωταω. μασας ακομα γαριδάκια και πιτσινια στην υπογα; θα σε καψωναρω στρωτά σημερα.1 ώρα άδεια σου δώσαν σήμερα;
Πάλι καλά να λες ποδολάγνε, συνήθως καθημερινές δεν σε αφήναν να ξεμυτήσεις...
Κρατάς ακόμα κακία από το ψωλάρισμα που σου είχα ρίξει όταν είχες μπει με τον καινούριο σου κλώνο, σε καταλαβαίνω...στρατό ΗΡΕΜΑ ρωταω. μασας ακομα γαριδάκια και πιτσινια στην υπογα; θα σε καψωναρω στρωτά σημερα.
ντοπα αν σε τεντώσω λιγο ακομα θα μου γραψεις το «αντε βρε νουμερο» ;Κρατάς ακόμα κακία από το ψωλάρισμα που σου είχα ρίξει όταν είχε μπει με τον καινούριο σου κλώνο, σε καταλαβαίνω...
Επειδή είσαι κάπως καθυστερημένος και σου έχει μείνει κουσούρι δεν θα σου χαλάσω χατίρι...νούμερο...ντοπα αν σε τεντώσω λιγο ακομα θα μου γραψεις το «αντε βρε νουμερο» ;
μωρη λέρα. γαμιοντας θα σε πάω αν κουνιέσαι απο δω και περα. μεχρι και τα κόμματα και τις τελειες θα προσεχεις να πουμεΕπειδή είσαι κάπως καθυστερημένος και σου έχει μείνει κουσούρι δεν θα σου χαλάσω χατίρι...νούμερο...
μωρη λέρα. γαμιοντας θα σε πάω αν κουνιέσαι απο δω και περα. μεχρι και τα κόμματα και τις τελειες θα προσεχεις να πουμε
Κι εγω θα σε κάνω φίρμα...τντ ετοιμάσου απο τα λαηκ μου θα σε κανω ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ. εχω τεράστια αναγκη να μεινεις στο νήμα
φυγε μην χαλας την ροη , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ , Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ RETRO ΤΩΡΑ , ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑνα καλησπερισω το νημα
Με τον μπαρμπαπήδουλα δεν το είχες πετύχει?
οτι θα εβλεπα μπιφ του Ρετρο ρε μαλακες
Τι ζουμε ρε πουστηδες
Με Ρετρο ; οχι , στειλε λινκ να ενημερωθωΜε τον μπαρμπαπήδουλα δεν το είχες πετύχει?
μωρη γαμιολα μη με παρασέρνεις σε αλλα νήματα. εχω γινει σπουδαίος. δεν ειμαι σα και σενα να πουμε που γραφεις μια φορα στα δέκα χρονιαΚι εγω θα σε κάνω φίρμα...
Αλήθεια είναι, τον είχαν γαμήσει πολλά μέλη στα πρώτα του βήματα...Με Ρετρο ; οχι , στειλε λινκ να ενημερωθω