Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
Χαρά μου πουστράκο που είσαι η ανακουφήστρα μου...:2on1::2on1::2on1:
τύπε καραμανη ντοπα ηρθα για μια ωρα. πρωτα θα ασελγήσω στη σάπια ροδέλα σου μεχρι να τα πεις ΟΛΑ και μετα θα σου πατησω αναφορά για κλωνο :undecided::undecided::undecided:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
τύπε καραμανη ντοπα ηρθα για μια ωρα. πρωτα θα ασελγήσω στη σάπια ροδέλα σου μεχρι να τα πεις ΟΛΑ και μετα θα σου πατησω αναφορά για κλωνο :undecided::undecided::undecided:
1 ώρα άδεια σου δώσαν σήμερα;
Πάλι καλά να λες ποδολάγνε, συνήθως καθημερινές δεν σε αφήναν να ξεμυτήσεις...:confused::confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
1 ώρα άδεια σου δώσαν σήμερα;
Πάλι καλά να λες ποδολάγνε, συνήθως καθημερινές δεν σε αφήναν να ξεμυτήσεις...:confused::confused::confused:
στρατό ΗΡΕΜΑ ρωταω. μασας ακομα γαριδάκια και πιτσινια στην υπογα; :tooth::tooth::tooth: θα σε καψωναρω στρωτά σημερα.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
στρατό ΗΡΕΜΑ ρωταω. μασας ακομα γαριδάκια και πιτσινια στην υπογα; :tooth::tooth::tooth: θα σε καψωναρω στρωτά σημερα.
Κρατάς ακόμα κακία από το ψωλάρισμα που σου είχα ρίξει όταν είχες μπει με τον καινούριο σου κλώνο, σε καταλαβαίνω...:sunglasses:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
Κρατάς ακόμα κακία από το ψωλάρισμα που σου είχα ρίξει όταν είχε μπει με τον καινούριο σου κλώνο, σε καταλαβαίνω...:sunglasses:
ντοπα αν σε τεντώσω λιγο ακομα θα μου γραψεις το «αντε βρε νουμερο» ; :tooth::tooth::tooth:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
ντοπα αν σε τεντώσω λιγο ακομα θα μου γραψεις το «αντε βρε νουμερο» ; :tooth::tooth::tooth:
Επειδή είσαι κάπως καθυστερημένος και σου έχει μείνει κουσούρι δεν θα σου χαλάσω χατίρι...νούμερο...:tooth::tooth::tooth:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
Επειδή είσαι κάπως καθυστερημένος και σου έχει μείνει κουσούρι δεν θα σου χαλάσω χατίρι...νούμερο...:tooth::tooth::tooth:
:wanker::wanker::wanker::tooth::tooth::tooth: μωρη λέρα. γαμιοντας θα σε πάω αν κουνιέσαι απο δω και περα. μεχρι και τα κόμματα και τις τελειες θα προσεχεις να πουμε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
τντ ετοιμάσου απο τα λαηκ μου θα σε κανω ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ. :wanker::wanker::wanker: εχω τεράστια αναγκη να μεινεις στο νήμα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.249
Πόντοι
12.756
Sign Of The Cross Hands GIF by MLB

οτι θα εβλεπα μπιφ του Ρετρο ρε μαλακες :rockon: :rockon: :rockon:

Τι ζουμε ρε πουστηδες :wanker::wanker::wanker:

• Like