Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.356
- Πόντοι
- 12.756
θες δανεικα καλε διαδικτυακε μου φιλε να ορθοποδησεις;
θες δανεικα καλε διαδικτυακε μου φιλε να ορθοποδησεις;
ελα να σου δωσω χρημα.σαββατοβραδο και αφραγκιες....
τι τροφη του δινεις?
την πιο ακριβη που ειχε τωρα μαρκα δεν θυμαμαι την εχω στην ντουλαπα εξωτι τροφη του δινεις?
ελα να σου δωσω χρημα.
οι πιο ακριβες ειναι οι κλινικες.την πιο ακριβη που ειχε τωρα μαρκα δεν θυμαμαι την εχω στην ντουλαπα εξω
την πιο ακριβη που ειχε τωρα μαρκα δεν θυμαμαι την εχω στην ντουλαπα εξω
δωσε θετικη ενεργεια γιατι ξερω οτι αγαπας τα ζωακια πολυ να ειναι καθαρες οι εξετασεις της μικρης εχω αγχωθειοι πιο ακριβες ειναι οι κλινικες.
κτηνιατρικη αποθηκη ψωνιζεις?Brit με ελάφι;
γιατι ρε μλκ τι εγινε?δωσε θετικη ενεργεια γιατι ξερω οτι αγαπας τα ζωακια πολυ να ειναι καθαρες οι εξετασεις της μικρης εχω αγχωθει
κατι μοσχαρια και κατι αλλο ειχε και λοου γκρεην οπως μου ειπες και για κουταβακιαBrit με ελάφι;
ευχομαι τιποτα αλλα δωσε θετικη ενεργεια ρε γαμημενεκτηνιατρικη αποθηκη ψωνιζεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι ρε μλκ τι εγινε?
κτηνιατρικη αποθηκη ψωνιζεις?
γιατι ρε μλκ τι εγινε?
μην φοβασαι εχεις πλατη τον νιπλη.ελπιζω να μην την πηγες στον χελ αυτος ουτε κουναβια δεν μπορει να εξεταση.ευχομαι τιποτα αλλα δωσε θετικη ενεργεια ρε γαμημενε
απο κουραδακια πως τα παει?Και από εκεί.
Έχω βρει μαγαζί που μου φέρνει το δωδεκάκιλο έξω από την πόρτα αυθημερόν.
κατι μοσχαρια και κατι αλλο ειχε και λοου γκρεην οπως μου ειπες και για κουταβακια
ναιΤις δίνεις ασβέστιο με φώσφορο;
απο κουραδακια πως τα παει?
θα σε γαμησωμην φοβασαι εχεις πλατη τον νιπλη.ελπιζω να μην την πηγες στον χελ αυτος ουτε κουναβια δεν μπορει να εξεταση.
απο κουραδακια πως τα παει?
φιλε αθηναιο πισω στην τροφη γραφει ποσα γραμμαρια πρεπει να τρωει με βαση την ηλικια και τα κιλα της.ναι
την φαγανου..φαντασου το βραδυ κολωσε δεν εφαγε ολη την τροφη της