Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.786
- Πόντοι
- 12.756
αυτος το μονο που εχει που να μοιαζει σε μαρμελάδα ειναι γράσο μηχανηςΛες να του την έφεραν...
Δε νομίζω πως την πατάει εύκολα.
αυτος το μονο που εχει που να μοιαζει σε μαρμελάδα ειναι γράσο μηχανηςΛες να του την έφεραν...
Δε νομίζω πως την πατάει εύκολα.
η με μια ερωτηση ταχυδρομικου κωδικα Σφακιανακητωρα θα σε γαμησει με μια του προταση
μην εισαι κακος ρε μουνη...εγω για χρονια επαιρνα την γαλικη την νταλφουρ..πανακριβη αλλα η πιο νοστιμη της αγορας ΑΝ ξερεις περι τινος προκειται διαδικτυακε μου φιλεαυτος το μονο που εχει που να μοιαζει σε μαρμελάδα ειναι γράσο μηχανης
θα σε γαμουσα με ΜΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ , αλλα περιμένω μαλακία τοποθέτηση μεγατόνων Μπραμπμην εισαι κακος ρε μουνη...εγω για χρονια επαιρνα την γαλικη την νταλφουρ..πανακριβη αλλα η πιο νοστιμη της αγορας ΑΝ ξερεις περι τινος προκειται διαδικτυακε μου φιλε
πινει καφε να ξυπνησει και ΜΕΤΑ θα σε ΓΑΜΗΣΕΙθα σε γαμουσα με ΜΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ , αλλα περιμένω μαλακία τοποθέτηση μεγατόνων Μπραμπ
να φτιάξει και την φετα του με μαρμελάδα γουρουνοπουλα και μεταπινει καφε να ξυπνησει και ΜΕΤΑ θα σε ΓΑΜΗΣΕΙ
Καλό ακούγεταινα φτιάξει και την φετα του με μαρμελάδα γουρουνοπουλα και μετα
τι θα τσιμπησεις για μεσημερι;να φτιάξει και την φετα του με μαρμελάδα γουρουνοπουλα και μετα
διακρίνω έναν μεγάλο πόνο ψυχής στα γραφόμενα σου, μάλλον κάτι κακό θα σου συνέβει στην ζωή σου από κάποια μέγαιρα.η με μια ερωτηση ταχυδρομικου κωδικα Σφακιανακη
τι θα τσιμπησεις για μεσημερι;
αφου εισαι μαλακας και δεν λες ρε χαιβανακο...λες και σου ειπαμε να μας πεις τι χαρτονομισμα χρωματιζειςΌτι μου κάνει κέφι
εσένα τι έχει το τσουκάλι ;
η φτωχεια και η ζηλεια σε εχει κάνει επιθετικοαφου εισαι μαλακας και δεν λες ρε χαιβανακο...λες και σου ειπαμε να μας πεις τι χαρτονομισμα χρωματιζεις
η ανεχεια με εχει κανει να βαζω γκολ σεντερφορισιαη φτωχεια και η ζηλεια σε εχει κάνει επιθετικο
οχι μακρια απο μενα αυταη φτωχεια και η ζηλεια σε εχει κάνει επιθετικο
για πεςωραιο ιταλικο το καβαλιερε
τι να πω παρε τη σκυλα και πηγαινε νεα σμυρνηοχι μακρια απο μενα αυτα
για πες