ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
Μας εχει γαμησει ο κορονας αδελφεπου ειναι ο φιλος χρυση-βιζα να μιλησουμε για πολιτκκη,κοινωνια,οικονομια,επιχειρηματικοτητα;
Μας εχει γαμησει ο κορονας αδελφεπου ειναι ο φιλος χρυση-βιζα να μιλησουμε για πολιτκκη,κοινωνια,οικονομια,επιχειρηματικοτητα;
Θέλω να φάω ελαφράτύπε γιατι δεν παιζεις λουκάνικο μπιφτεκάκια μαζι με υδατάνθρακα να σε πιασει;
ΠεραστικάΜας εχει γαμησει ο κορονας αδελφε
τι αδερφε μου?????????????Μας εχει γαμησει ο κορονας αδελφε
Τρώει ζυμωτό ψωμί ψημένο σχαρουλα και μια σαλατουλα καβούρι πορτοκάλι σουσάμι σταφίδαπου ειναι ο φιλος χρυση-βιζα να μιλησουμε για πολιτκκη,κοινωνια,οικονομια,επιχειρηματικοτητα;
Το καβούρι κονσέρβα;Τρώει ζυμωτό ψωμί ψημένο σχαρουλα και μια σαλατουλα καβούρι πορτοκάλι σουσάμι σταφίδα
Κρασάκι της παρέας
Ψωμι και κρασακι γαμαει,σαλατα με ολα αυτα μαζι ειναι καλη ρε συ;Τρώει ζυμωτό ψωμί ψημένο σχαρουλα και μια σαλατουλα καβούρι πορτοκάλι σουσάμι σταφίδα
Κρασάκι της παρέας
Πάντα κονσέρβα ,για τα μεταλλικά στοιχεία και το ιώδιοΤο καβούρι κονσέρβα;
χαλαρα θα εισαιΜας εχει γαμησει ο κορονας αδελφε
Αν θες παντως για αθλητικα και γυναικες ειμαστε εδω φιλτατε,τα γουστα μας συμπιπτουνπου ειναι ο φιλος χρυση-βιζα να μιλησουμε για πολιτκκη,κοινωνια,οικονομια,επιχειρηματικοτητα;
Περαστικά αδερφέΜας εχει γαμησει ο κορονας αδελφε
Ευχαριστώ μανΘέλω να φάω ελαφρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περαστικά
Ταχεια αναρρωση ευχομαι τυπε μουΜας εχει γαμησει ο κορονας αδελφε
Και σένα αδελφέΠεραστικά αδερφέ
τιμημενη εργατια...Τρώει ζυμωτό ψωμί ψημένο σχαρουλα και μια σαλατουλα καβούρι πορτοκάλι σουσάμι σταφίδα
Κρασάκι της παρέας
Μύρισε θάλασσαΠάντα κονσέρβα ,για τα μεταλλικά στοιχεία και το ιώδιο
Ναι αδελφέ μου κορονατι αδερφε μου?????????????
Και σένα αδελφέ
μην ανησυχεις απο σκορβουτο δεν θα πας πυροβολημενος οφειλετης θα γραφει καπου στα ψιλα των εφημεριδωνΠάντα κονσέρβα ,για τα μεταλλικά στοιχεία και το ιώδιο
περαστικα αδερφουλη.....ευχομαι ταχεια αναρωση και να μην σου αφησει κουσουρι στη γευσηΝαι αδελφέ μου κορονα
Ήταν θέμα χρόνου να απαντήσεις ....μην ανησυχεις απο σκορβουτο δεν θα πας πυροβολημενος οφειλετης θα γραφει καπου στα ψιλα των εφημεριδων