baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
σαραφης τωρα και στην ανω γλυφαδα.Ξεκίνα μας με πανταζωνα στο υπόγειο στην καννιγγος
![]()
σαραφης τωρα και στην ανω γλυφαδα.Ξεκίνα μας με πανταζωνα στο υπόγειο στην καννιγγος
![]()
ΟΧΙπροχωρα την βραδια μοδας θα ερθει και ο @αλεκος να συμμετασχει.![]()
Δυσκολο το βλεπω να συμμετασχω σημερα, η κολομπιανα εχει παει καπου για δουλεια και με θελει μαζι της, μου στελνει βιντεο και "μοιραζεται" μαζι μου τη διαδρομη στο googleπροχωρα την βραδια μοδας θα ερθει και ο @αλεκος να συμμετασχει.![]()
ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ.Δυσκολο το βλεπω να συμμετασχω σημερα, η κολομπιανα εχει παει καπου για δουλεια και με θελει μαζι της, μου στελνει βιντεο και "μοιραζεται" μαζι μου τη διαδρομη στο google
Έχω σκάσει πρωτοχρονιά όπερα στη βουλιαγμένης με μηχανή στριτ συνοδηγός να ακουμπάω τα χερια στο ντεπόζιτο μαύρη μπότα τετράγωνη μπροστά μαύρο παντελόνι φαρδύ πιετα κίτρινο πουκάμισο λαχουρι γραβατα με καρφίτσα και πράσινο σακάκι θεοφαρδοσαραφης τωρα και στην ανω γλυφαδα.
ακου την τραγουδια κουφαλες και δωσε νοημα στο 3:04 και μετα.
Αυτο της λεω κι εγω τύπε, οτι νιωθω πολυ τυχερος που την βρηκα, κι εκεινη μού απανταει οτι η τυχερή ειναι εκεινη.ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ.![]()
με RD ησουνα?Έχω σκάσει πρωτοχρονιά όπερα στη βουλιαγμένης με μηχανή στριτ συνοδηγός να ακουμπάω τα χερια στο ντεπόζιτο μαύρη μπότα τετράγωνη μπροστά μαύρο παντελόνι φαρδύ πιετα κίτρινο πουκάμισο λαγούμι γραβατα με καρφίτσα και πράσινο σακάκι θεοφαρδο
![]()
αν θελεις κανω τα ρεπο σου να ξεκουραζεσαι.Αυτο της λεω κι εγω τύπε, οτι νιωθω πολυ τυχερος που την βρηκα, κι εκεινη μού απανταει οτι η τυχερή ειναι εκεινη.
Ναι rd 350με RD ησουνα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν θελεις κανω τα ρεπο σου να ξεκουραζεσαι.
Έχω σκάσει πρωτοχρονιά όπερα στη βουλιαγμένης με μηχανή στριτ συνοδηγός να ακουμπάω τα χερια στο ντεπόζιτο μαύρη μπότα τετράγωνη μπροστά μαύρο παντελόνι φαρδύ πιετα κίτρινο πουκάμισο λαχουρι γραβατα με καρφίτσα και πράσινο σακάκι θεοφαρδο
![]()
σε θυμαμαι.Ναι rd 350
θυμαμαι το σακακι να γινεται αεροστατο για να σταματησει το rd.Με θυμάσαι ρε πουστη ?
![]()
το μουνι ο αθηναιος κανει την παπια τωρα ο μυρωδιας που φοραει ρουχα απο τα λιντλ καιπαντοφλες ελεφαντακι.Aφου σε λεει,σε θυμαται![]()
Eιναι λατρης της ποιοτητας,γι' αυτο ψωνιζει απο τα λιντλτο μουνι ο αθηναιος κανει την παπια τωρα ο μυρωδιας που φοραει ρουχα απο τα λιντλ καιπαντοφλες ελεφαντακι.
Στην επιστροφή σπρώχναμε σουρωμένος 3 χιλιομετρα για βενζινάδικο κι ο μαλακας είχε κλείσει την πεταλούδα παροχής τησ βενζίνηςθυμαμαι το σακακι να γινεται αεροστατο για να σταματησει το rd.![]()
![]()
![]()
μην το δει ο μισθωτος της καρδιας μας ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ.Στ
Στην επιστροφή σπρώχναμε σουρωμένος 3 χιλιομετρα για βενζινάδικο κι ο μαλακας είχε κλείσει την πεταλούδα παροχής τησ βενζίνης
![]()