brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
Στο δε Βιβα το υπογειο στη Συγγρού δεν θέλω να αναφέρω αριθμό γιατί είναι σίγουρα πάνω από τα ένσημα που έχει κολλήσει στην πινέζαναι ρε μαλακα ετσι μπιο μπιο κλπ![]()
Στο δε Βιβα το υπογειο στη Συγγρού δεν θέλω να αναφέρω αριθμό γιατί είναι σίγουρα πάνω από τα ένσημα που έχει κολλήσει στην πινέζαναι ρε μαλακα ετσι μπιο μπιο κλπ![]()
Για αυτό τώρα κάθε 10 μηνυματα μας έχει σκοτισει τ αρχιδια με το να μας λέει που είναι το σπίτι του Σφακιανάκηναι ρε μαλακα ετσι μπιο μπιο κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τοτε πηγαινε και σε καθε τραπεζι ξεχωριστα και χαρετουσε τον κοσμο κλπ
Έμενε σε γκαρσονιέρα στην ρωσωποντιουπολη και είχε παραπαίδι του τον Τζονυ τον Ινδόναι ρε μαλακα ετσι μπιο μπιο κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τοτε πηγαινε και σε καθε τραπεζι ξεχωριστα και χαρετουσε τον κοσμο κλπ
Εσύ είσαι για να παίζω όταν βαριέμαι και τώρα βαριέμαι ήρθαν οι ρωσσοι βλέπειςΓια αυτό τώρα κάθε 10 μηνυματα μας έχει σκοτισει τ αρχιδια με το να μας λέει που είναι το σπίτι του Σφακιανάκη
Ο ταρίφας που τον πηγαίνει σπίτι είναι ... Και στην διαδρομή του λέει και κάνα γκοσιπ ο Νοτης και το λέει στην παρέα του για να κάνει λεζάντα
Ε ρε που μπλέξαμε με την σοφερατζα
Για αυτό τώρα κάθε 10 μηνυματα μας έχει σκοτισει τ αρχιδια με το να μας λέει που είναι το σπίτι του Σφακιανάκη
Ο ταρίφας που τον πηγαίνει σπίτι είναι ... Και στην διαδρομή του λέει και κάνα γκοσιπ ο Νοτης και το λέει στην παρέα του για να κάνει λεζάντα
Ε ρε που μπλέξαμε με την σοφερατζα
ελα ρε μαλακα ξερει μια χαρα τα κοζυ-παιζει
Το γρεζι ρε μαλάκα πουλάει ζωή και εμπειρία
Κομπαρσος της ζωής εισαι.. που να βαρεθεις μωρέ μαλάκαΕσθ
Εσύ είσαι για να παίζω όταν βαριέμαι και τώρα βαριέμαι ήρθαν οι ρωσσοι βλέπεις
και γιατι δεν παιρνεις κωλο;Εσθ
Εσύ είσαι για να παίζω όταν βαριέμαι και τώρα βαριέμαι ήρθαν οι ρωσσοι βλέπεις
γιατι ειναι κομπαρσος , τα ειπαμε αυτακαι γιατι δεν παιρνεις κωλο;
Πες το κι έτσι αν σε βολεύειΚομπαρσος της ζωής εισαι.. που να βαρεθεις μωρέ μαλάκα
γιατι ειναι κομπαρσος , τα ειπαμε αυτα
Πες το κι έτσι αν σε βολεύει
Περιμένω άλλες 4 μέρεςκαι γιατι δεν παιρνεις κωλο;
για τα εννιαμερα;Περιμένω άλλες 4 μέρες
ακου για να μαθαινεις τι παιζει..ελα ρε μαλακα ξερει μια χαρα τα κοζυ-παιζει
χοντραινει ΠΟΛΥ το παιχνιδιακου για να μαθαινεις τι παιζει..
γκομενιτσα που μαζευεται για κους κους με τους αλλους τους δικους του ειναι.
που καποιος δουλευει σε κανα πλουσιο και του λεει καμια μαλακια ή καποιος γαμαει καμια γριετζο απο κανα πλουσιο και αυτη λεει καμια μαλακία δηθενια και ινφο στενου κυκλου για να δειξει οτι δεν πηδιεται για τα λουσα.
Την ιδια πληροφορια την αναμεταδιδουν μεταξυ τους αισθανοντας οτι γνωριζουν κατι που ξερουν και τα βαριά πορτοφόλια και νομιζουν οτι τους κανει λιγο ξεχωριστους απο του αλλους..
Ρουφανε γνωσεις σαν τον τελευταιο πρε΄ζακι και απλα φανταζονται πως θα ηταν αυτο που τους λενε..
η διαφορα μας ειναι , οτι εχω ειμαι στο γεγονος που σε αυτον απλα αφηγουνται και του τρεχουν τα σάλια.![]()
οι πουτανες των πλουσιων και οι γυναικες τους ειναι αυτες που κελαηδανε πιο πολυχοντραινει ΠΟΛΥ το παιχνιδι![]()
ισχυει......οι πουτανες των πλουσιων και οι γυναικες τους ειναι αυτες που κελαηδανε πιο πολυ
Πολλά έγραψες για αδιάφοροςακου για να μαθαινεις τι παιζει..
γκομενιτσα που μαζευεται για κους κους με τους αλλους τους δικους του ειναι.
που καποιος δουλευει σε κανα πλουσιο και του λεει καμια μαλακια ή καποιος γαμαει καμια γριετζο απο κανα πλουσιο και αυτη λεει καμια μαλακία δηθενια και ινφο στενου κυκλου για να δειξει οτι δεν πηδιεται για τα λουσα.
Την ιδια πληροφορια την αναμεταδιδουν μεταξυ τους αισθανοντας οτι γνωριζουν κατι που ξερουν και τα βαριά πορτοφόλια και νομιζουν οτι τους κανει λιγο ξεχωριστους απο του αλλους..
Ρουφανε γνωσεις σαν τον τελευταιο πρε΄ζακι και απλα φανταζονται πως θα ηταν αυτο που τους λενε..
η διαφορα μας ειναι , οτι εχω ειμαι στο γεγονος που σε αυτον απλα αφηγουνται και του τρεχουν τα σάλια.![]()
Να μην σε πάω μακριά και χαθείς ποιος ήταν ο γενικός γαμαω στη παραλιακη στα μπουζούκια τησ Γλυφάδας ας πούμε Πλούταρχο που μεσουρανούσε όταν έβγαινες και τον έφαγαν με 9 σφαίρες στο κεφάλι ;το πολλα ειναι για τον Αθηναιο
του αρεσει η ανάγνωση![]()