Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
ναι ρε μαλακα ετσι μπιο μπιο κλπ:wanker:
Στο δε Βιβα το υπογειο στη Συγγρού δεν θέλω να αναφέρω αριθμό γιατί είναι σίγουρα πάνω από τα ένσημα που έχει κολλήσει στην πινέζα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τοτε πηγαινε και σε καθε τραπεζι ξεχωριστα και χαρετουσε τον κοσμο κλπ
Για αυτό τώρα κάθε 10 μηνυματα μας έχει σκοτισει τ αρχιδια με το να μας λέει που είναι το σπίτι του Σφακιανάκη :coffee::coffee:

Ο ταρίφας που τον πηγαίνει σπίτι είναι ... Και στην διαδρομή του λέει και κάνα γκοσιπ ο Νοτης και το λέει στην παρέα του για να κάνει λεζάντα :2funny::2funny:

Ε ρε που μπλέξαμε με την σοφερατζα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τοτε πηγαινε και σε καθε τραπεζι ξεχωριστα και χαρετουσε τον κοσμο κλπ
Έμενε σε γκαρσονιέρα στην ρωσωποντιουπολη και είχε παραπαίδι του τον Τζονυ τον Ινδό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
:tooth::tooth:

Το γρεζι ρε μαλάκα πουλάει ζωή και εμπειρία

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Εσθ
Για αυτό τώρα κάθε 10 μηνυματα μας έχει σκοτισει τ αρχιδια με το να μας λέει που είναι το σπίτι του Σφακιανάκη :coffee::coffee:

Ο ταρίφας που τον πηγαίνει σπίτι είναι ... Και στην διαδρομή του λέει και κάνα γκοσιπ ο Νοτης και το λέει στην παρέα του για να κάνει λεζάντα :2funny::2funny:

Εσύ είσαι για να παίζω όταν βαριέμαι και τώρα βαριέμαι ήρθαν οι ρωσσοι βλέπεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.317
Πόντοι
12.756

:tooth::tooth:

Το γρεζι ρε μαλάκα πουλάει ζωή και εμπειρία
ελα ρε μαλακα ξερει μια χαρα τα κοζυ-παιζει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
ελα ρε μαλακα ξερει μια χαρα τα κοζυ-παιζει
ακου για να μαθαινεις τι παιζει..
γκομενιτσα που μαζευεται για κους κους με τους αλλους τους δικους του ειναι.
που καποιος δουλευει σε κανα πλουσιο και του λεει καμια μαλακια ή καποιος γαμαει καμια γριετζο απο κανα πλουσιο και αυτη λεει καμια μαλακία δηθενια και ινφο στενου κυκλου για να δειξει οτι δεν πηδιεται για τα λουσα.
Την ιδια πληροφορια την αναμεταδιδουν μεταξυ τους αισθανοντας οτι γνωριζουν κατι που ξερουν και τα βαριά πορτοφόλια και νομιζουν οτι τους κανει λιγο ξεχωριστους απο του αλλους..

Ρουφανε γνωσεις σαν τον τελευταιο πρε΄ζακι και απλα φανταζονται πως θα ηταν αυτο που τους λενε..
η διαφορα μας ειναι , οτι εχω ειμαι στο γεγονος που σε αυτον απλα αφηγουνται και του τρεχουν τα σάλια. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.317
Πόντοι
12.756
που καποιος δουλευει σε κανα πλουσιο και του λεει καμια μαλακια ή καποιος γαμαει καμια γριετζο απο κανα πλουσιο και αυτη λεει καμια μαλακία δηθενια και ινφο στενου κυκλου για να δειξει οτι δεν πηδιεται για τα λουσα.
Την ιδια πληροφορια την αναμεταδιδουν μεταξυ τους αισθανοντας οτι γνωριζουν κατι που ξερουν και τα βαριά πορτοφόλια και νομιζουν οτι τους κανει λιγο ξεχωριστους απο του αλλους..

Ρουφανε γνωσεις σαν τον τελευταιο πρε΄ζακι και απλα φανταζονται πως θα ηταν αυτο που τους λενε..
η διαφορα μας ειναι , οτι εχω ειμαι στο γεγονος που σε αυτον απλα αφηγουνται και του τρεχουν τα σάλια. :coffee:
χοντραινει ΠΟΛΥ το παιχνιδι:coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606

Πολλά έγραψες για αδιάφορος :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
το πολλα ειναι για τον Αθηναιο
του αρεσει η ανάγνωση :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
το πολλα ειναι για τον Αθηναιο
του αρεσει η ανάγνωση :coffee:
Να μην σε πάω μακριά και χαθείς ποιος ήταν ο γενικός γαμαω στη παραλιακη στα μπουζούκια τησ Γλυφάδας ας πούμε Πλούταρχο που μεσουρανούσε όταν έβγαινες και τον έφαγαν με 9 σφαίρες στο κεφάλι ;:coffee:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom