Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.552
- Πόντοι
- 12.756
Ξεκάθαρα αρβανίτικα Άγιε?Μπύθουλας, Μπούθουλας ή Βούθουλας.
Ξεκάθαρα αρβανίτικα Άγιε?
Όπως και το γνωστό μέλος νίπλης.
Χειρότερα πλέμπα/πχιότητα από αρβανίτες δύσκολα...![]()
![]()
μιλησε ο κατω απο το αυλακι
πλεμπα ειστε... και απο την χειρότερη ποιοτητα ...
Για αρχη και μονο απο την μαλακια αυτο που το λενε και γραφουν οι δηθενιες ψαγμενες τυπου ( ΠΧιοτητα) , θα επρεπε να φας αναφοραΧειρότερα πλέμπα/πχιότητα από αρβανίτες δύσκολα...
![]()
![]()
Μην κοιτάς εσύ που έχεις μια εσάνς μπουρζουαζίας/αριστοκρατίας....Οι καταβολές δεν αλλάζουν...
Κάνε μου αναφορά τότε θείο....Για αρχη και μονο απο την μαλακια αυτο που το λενε και γραφουν οι δηθενιες ψαγμενες τυπου ( ΠΧιοτητα) , θα επρεπε να φας αναφορα
Γύριζες 1 εβδομαδα σε ολα τα νήματα, σε κατουρησαν ολοι,
δεν μπορουσες να σταθεις, να κολλησεις καπου , στο δευτερο μηνυμα σου σε παρατουσαν ..
μου ξαναγυρισες εδω που εχουμε καταντησει ιδρυμα για περιπτωσεις σαν την δικη σου..
Να λες παλι καλα που εδω μεσα σε αφήνουμε να εχεις καποια οντότητα
Παντα στον εξωστη τυπε , στα καλυτερα ..Κάνε μου αναφορά τότε θείο....
Μπα δεν ανήκω σε κάποιο νήμα....
Μου θυμίζεις τους γέρους στον εξώστη στο Μάπετ σόου.....
![]()
Εγω ξερω οτι τελικά η ΑΕΚ απεκτησε γηπεδο γρηγοροτερα απο τον Παναθηναικο. Τα περι κιτσαριού με αφηνουν αδιαφοροτι κιτσαριο ειναι αυτο βαλανε και εξωφυλλο απο εφημεριδα
![]()
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό της OPAP Arena
Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους της OPAP Arena και τις τοιχογραφίες που υπάρχουν στο νέο γήπεδο της Ένωσης.www.sport24.gr
Χάλι ή χαλί?τεραστιο χαλι η νεα αλανα της αεκ....κριμα που θα παιζουν μπαλα εκει νεα παιδια
εγω στην θεση του βαγγελα δεν θα πηγαινα τους παιχταραδες μου σε αυτο το χωραφι...ωραιο γηπεδο, ποτε παιζουμε να σας γαμηκουμε για ποδαρικο
εχουν βαλει στη φωτογραφια αεκ πρωταθλητρια μετα απο 24 χρονιαΕγω ξερω οτι τελικά η ΑΕΚ απεκτησε γηπεδο γρηγοροτερα απο τον Παναθηναικο. Τα περι κιτσαριού με αφηνουν αδιαφορο