baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
εγω δεν πλερωνω.40 ευρω πληρωνεις και τωρα για 2 ατομα συντηρητικα στο μελι-λαδι ρε...
εγω δεν πλερωνω.40 ευρω πληρωνεις και τωρα για 2 ατομα συντηρητικα στο μελι-λαδι ρε...
για σενα πλερω ο Αθηναιος ειπεεγω δεν πλερωνω.
Ρε μαν όχι δεν υπάρχει γαλπο ελεοςφετα κεσεδάκι γάλπο μαν![]()
ε μα τον πουστη , μας γαμησε το βραδυΡε μαν όχι δεν υπάρχει γαλπο ελεος![]()
Έλα ντε αυτή τη δίνουν στους σκύλους και δε τη τρωνεε μα τον πουστη , μας γαμησε το βραδυ
θα μας πει ο Μπαρος που τρωει το φαγητο του σκυλου ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑΈλα ντε αυτή τη δίνουν στους σκύλους και δε τη τρωνε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο βαρέλι Καλαβρύτων ΜΟΝΟ
θα μας πει ο Μπαρος που τρωει το φαγητο του σκυλου ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ
ωχ.για σενα πλερω ο Αθηναιος ειπε
τι ωχ ρε παπαριδη;θα παρεις τα αρχιδια μου
θα δωσω στο νιπλη κονσερρβα μπελκαντο μαγειρεμενη κοκκινιστο και θα γλυφει και την κωλοτρυπιδα του.τι ωχ ρε παπαριδη;θα παρεις τα αρχιδια μου![]()
θα δωσω στο νιπλη κονσερρβα μπελκαντο μαγειρεμενη κοκκινιστο και θα γλυφει και την κωλοτρυπιδα του.![]()
![]()
![]()
παρε εσυ φερεντινο και θα μαθεις και μπελκαντο και χιλς και ακανα μια εποχη επαιρνα κονσερβα προ πλαν νταιετ νεφρων μην σου πω τιμη ουτε φαγηξτο μελι λαδι δεν θα μου στοιχιζε τοσο.
τι ειναι η μπελκαντο ρε;
Συστήνω Pasta e fagioli για να κρατάμε κι ένα επίπεδο.Τύποι σήμερα ρεβύθια με τουλούμι να αρχίσω να συνηθίζω την ανέχεια![]()
αρα εχω δικιο οτι του τσιμπας το φαγητο , γαμιοληθα δωσω στο νιπλη κονσερρβα μπελκαντο μαγειρεμενη κοκκινιστο και θα γλυφει και την κωλοτρυπιδα του.![]()
![]()
![]()
Σα να λέμε σκετο από γιουβέτσι?Συστήνω Pasta e fagioli για να κρατάμε κι ένα επίπεδο.![]()
Και γκοτζιλα να του δωσεις δεν χαμπαριαζει αυτος.θα δωσω στο νιπλη κονσερρβα μπελκαντο μαγειρεμενη κοκκινιστο και θα γλυφει και την κωλοτρυπιδα του.![]()
![]()
![]()
τα καλυτερα του παιρνω ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.αρα εχω δικιο οτι του τσιμπας το φαγητο , γαμιολη![]()
στις γωνιες θα κατουρας και θα σηκωνεις ποδι ... εκει θα φτασειςτα καλυτερα του παιρνω ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.