The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Θα μας σώσει το κομάντο ο Ατενέζος. ![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Μη σπαμαρεις ρε φαγάνα!Να πας Χριστόφορο μαγουλα,και μετά θα μου πεις![]()
Η γκομενα πως πρέπει να είναι ντυμένη τυπε με Πράντα και λουμπουτεν ; Για να πάμε ΠροετοιμασμένοιΝα πας Χριστόφορο μαγουλα,και μετά θα μου πεις![]()
Βάλε ό,τι νά 'ναι. Έχω δικό μου τον μετρ εκεί.Η γκομενα πως πρέπει να είναι ντυμένη τυπε με Πράντα και λουμπουτεν ; Για να πάμε Προετοιμασμένοι
Δε σταπαρω ρε τραγοπαπα,εκεί θα πάμε για τσιμπημαΜη σπαμαρεις ρε φαγάνα!
Άνετα ότι θέλεις με καμία φόρμα γυαλιστερηΗ γκομενα πως πρέπει να είναι ντυμένη τυπε με Πράντα και λουμπουτεν ; Για να πάμε Προετοιμασμένοι
Θα μας σώσει το κομάντο ο Ατενέζος.![]()
σε ξυνει η ροδελα σου?και ο τυπος ηλεκτρολογος στη λιστα του ζούγκλα με τους ινφλουενσερς ;;;![]()
ο αθηναιος κανει για 100.αμα γινει εδω επιστρατευση πιστευεις θα πάνε πανω απο 50 άτομα ;![]()
Iσχυει,προχθες μου βαλε χαρτινο ο αλλος και κοντεψα να του πω"Αδερφε,μηπως εχεις πλαστικοοο καλαμααακι"πουστη νιπλη....καθε κριση και μια ευκαιρια
![]()
WWF Ελλάς: Παράνομο κύκλωμα τροφοδοτεί την αγορά με πλαστικά καλαμάκια
H κυβέρνηση «αδυνατεί να εφαρμόσει ορθά τον νόμο που η ίδια ψήφισε» για τα πλαστικά μιας χρήσης, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιοποίησε την Δευτέρα το WWFviralgreece.eu
pote exei premiera?Οποίος γαμαει ρωσσιδι και θέλει να την πάει σε εστιατόριο ρωσικό καλό και φθηνό πρεμιέρα στην ρωσωποντιουπολη
Ψάχνει παρκαδόρους και θα ανοίξει μην Πάει κανένα άρμαpote exei premiera?
ψηνομαι αλλα μονο για ξεπαρκαρισμα το παρκαρισμα θα το κανει αλλος.Ψάχνει παρκαδόρους και θα ανοίξει μην Πάει κανένα άρμα
Δεν ξερω τυπε, με το λεωφορείο βγαινω εγωΕσείς που ξέρετε τα μαγαζιά με πάρκινγκ... Έχει κανένα μαγαζί στο Κεφαλάρι πάρκινγκ για offshore ;
Ο μετρ για υπεράκτιες στην Κύπρο ήταν ο Τσεκούρας στη νέα Χαλκηδόνα που έκανε και τις εταιρίες του ΤσοχατζόπουλουΕσείς που ξέρετε τα μαγαζιά με πάρκινγκ... Έχει κανένα μαγαζί στο Κεφαλάρι πάρκινγκ για offshorer ;