paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.321
- Πόντοι
- 10.336
ο τρουμπακης επιβιωσε ή πηγε για μπανιο;
ποια γκαντεμια; εγω συνηθως παιζω μονά στοιχηματα, χτες ο μπιρλας κερασε 3/4 (αποδοσεις 2+ εκαστο)
τωρα το αν εχασα τα κερδη 20 λεπτα μετα στην πουτανα τη ρουλετα ειναι αλλο θεμα...
Δεν πρόλαβα να τους ρωτήσω....Και τι σας έφερε στην Αττική ρε καταυλακιώτες;
ο τρουμπακης επιβιωσε ή πηγε για μπανιο;
δεν ειχε σχεσεις σπονσορετες ηταν του καλογεραΛέτε κι ο "κ." Καλόγερος έτσι να τις είχε δυο-δυο και τρεις-τρεις τις γκόμενες, και να τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπα;
δεν ειχε σχεσεις σπονσορετες ηταν του καλογερα
ο αλεξ το ζει το θεμα του...
αναμενουμε θρεντ αν θα μπαιναμε σε καινουργια πρωθυπουρο ιταλιας![]()
α ναι εγινε και αυτο? το εχασαΜα κι ο Μεγαλειότατος, σπονσορέτα την έχει την κωλομπίνα. Εκτός από το έμβασμα για να επιδιορθώσει το σκουτεράκι της, κάθε μήνα τις κόβει και μια επιταγή.
αναμενουμε θρεντ αν θα μπαιναμε σε καινουργια πρωθυπουρο ιταλιας![]()
α ναι εγινε και αυτο? το εχασα
χαλια ειναι το παλικαρι μας ΧΑΛΙΑ
Κανονικά έπρεπε να το γνωρίζετε γιατί συνέβη πολύ πριν αποσυρθείτε από τον παρόντα.
δεν ξερω πως μου διεφυγεΚανονικά έπρεπε να το γνωρίζετε γιατί συνέβη πολύ πριν αποσυρθείτε από τον παρόντα.
Βέβαια!!!δεν ξερω πως μου διεφυγε
συνηθως αυτα μου μενουν χαραγμενα σαν πυρογραφια
Κανονικά έπρεπε να το γνωρίζετε γιατί συνέβη πολύ πριν αποσυρθείτε από τον παρόντα.
Και που θα παρκαρεις την φερραρι??λεω να γινω εναλλακττικος να μετακομισω κουκακι ισως και να γινω λεσβια θα δουμε
φερραρι απ τα λιντλ τυπε πανω σε κανα πεζοδρομιο σε καμια μπαρα αναπηρωνΚαι που θα παρκαρεις την φερραρι??
Εχε λιγο το νου σου γιατι απ'οτι ακουω εκει δε χαριζουν...θα πας για λεσβια και θα φυγεις με κανα δονηταρι σφηνωμενο...φερραρι απ τα λιντλ τυπε πανω σε κανα πεζοδρομιο σε καμια μπαρα αναπηρων
Μπορει να πηγαινει γι αυτο , ασε τι λεει εδω για λεσβίες κτλΕχε λιγο το νου σου γιατι απ'οτι ακουω εκει δε χαριζουν...θα πας για λεσβια και θα φυγεις με κανα δονηταρι σφηνωμενο...