Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.915
- Πόντοι
- 12.756
προσληψη θα μου την κανει στην δικη του , πινεζα εδω , δεν κουνιεταιΠοια, η πινέζα η, η εταιρεία;
προσληψη θα μου την κανει στην δικη του , πινεζα εδω , δεν κουνιεταιΠοια, η πινέζα η, η εταιρεία;
πως σου φαινεται η ιδεα του φιλου -Μπαρου;σε λιγο θα ειναι στην δικη σου
θα την κλεισω εγω την δική μου
Μυρίζομαι πως θα χει προσωπικές διαφορές με τη σύνταξή της η πινέζαθα δουμε , ΘΑ ΔΟΥΜΕ
Καλογερος θα μας βγεις και εσυ σε λιγο ..
Αν δεν εχει προσληψη δεν μπορει να κατσει εδω βρε βλακα
για φυλακη , εντελως ηλιθιος , ανεβηκαν οι ελαχιστοι μισθοι , ολα εχουν ανεβει και οι εταιριες αυτες εχουν συμβολαια με τιμες παλιες..πως σου φαινεται η ιδεα του φιλου -Μπαρου;![]()
ειδες εξουσια ρε γαμιολα και φτιαχτηκες.πως σου φαινεται η ιδεα του φιλου -Μπαρου;![]()
και αλεκο νομικο συμβουλο.για φυλακη , εντελως ηλιθιος , ανεβηκαν οι ελαχιστοι μισθοι , ολα εχουν ανεβει και οι εταιριες αυτες εχουν συμβολαια με τιμες παλιες..
μακελειο γινεται εξω
σε αποδομησε.....ειδες εξουσια ρε γαμιολα και φτιαχτηκες.![]()
![]()
![]()
και λιγα ειπε.σε αποδομησε.....![]()
πες μια καλη ιδεα ρε μαλακα να βαλει κεφαλαιο να γινουμεκαι λιγα ειπε.![]()
εταιρια κετερινγκ με υπευθυνο αντζελο.πες μια καλη ιδεα ρε μαλακα να βαλει κεφαλαιο να γινουμε
αμα ειχε καλη ιδεά δεν θα χρειαζοταν να δουλευει και να μπαινει εδω αξημερωταπες μια καλη ιδεα ρε μαλακα να βαλει κεφαλαιο να γινουμε
Και θα πληρώνει την πινέζα μισθό διευθυντή;ψξνεσε να φτιαξουμε μια εταιρια φασιλιτις?
τεχνικος διευθυντης εγω.
διευθυντης ασφαλειας ο αθηναιος.
η πινεζα διευθυντρια καθαριοτητας.
μια χαρα εσυ θα βαλεις το κεφαλαιο ετσι κι αλλιως με δανειοδοτηση και απληρωτη θα ειναι η επενδυση σου.![]()
εχω ιδεα θα πουλαμε πετρες για φρεντο θα αλλαξουμε το ρου της ιστοριας με τα ουισκια.αμα ειχε καλη ιδεά δεν θα χρειαζοταν να δουλευει και να μπαινει εδω αξημερωτα
εταιρια κετερινγκ με υπευθυνο αντζελο.![]()
![]()
![]()
πες εσυ μια καλη ιδεα,βαλε και το κεφαλαιο ρεαμα ειχε καλη ιδεά δεν θα χρειαζοταν να δουλευει και να μπαινει εδω αξημερωτα
950χερι που θελει να της δινω δεν τα παιρνει ουτε ο διευθυντης στα λεροι.Και θα πληρώνει την πινέζα μισθό διευθυντή;![]()
ενα λατομειο και δεν θα σε φτάνει βρε μαλάκα με τοσους καφεδες που πουλιουνται την μεραεχω ιδεα θα πουλαμε πετρες για φρεντο θα αλλαξουμε το ρου της ιστοριας με τα ουισκια.
θα φτιαξουμε πετρινα καλαμακια που θα καταψυχονται.ενα λατομειο και δεν θα σε φτάνει βρε μαλάκα με τοσους καφεδες που πουλιουνται την μερα
θα πρεπει να εχει το καθε μαγαζι απ εξω εναν με αξίνα να σπαει τα πεζοδ΄ρομια
θα φτιαξουμε πετρινα καλαμακια που θα καταψυχονται.
πως ρε μλκ τι σκεφτηκα ο ανθρωπος μονο ο τσελεμπρε θα με καταλαβει,τελος τα χαρτινα καλαμακια και δεν θα νερωνει και ο καφες.![]()
Μηπως να φτιαξουμε τιποτα καλαμακια απο χαλκο?Μιας και εχεις μπολικο απο τις μπιζνες(ξερεις εσυ)