Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.831
- Πόντοι
- 12.756
τι εχομεν;
ola ypo elegxoτι εχομεν;
gamises?ola ypo elegxo
σταματησα να παρω μια ανασα και να πιω ενα fijigamises?
Και ο μπραμπ, ινσαιντ ινφοσταματησα να παρω μια ανασα και να πιω ενα fiji
θα βλεπει τρικαστ,φορκαστ ο αλογομουρηςΕμένα ακόμα να μου φέρει τον καφέ αυτός που βάλατε υπηρεσία στο κυλικείο...
Δηλαδή αυτές οι κάργχιες, κατουράνε, χύνουν, υγραίνονται και έχουν ακόμα ένα υγρό. Κάτι σαν αντλία βενζινάδικου που έχει αμόλυβδη, αμόλυβδη 98, αμόλυβδη 100 και ντίζελ.![]()
Ερευνητές μόλις έλυσαν το μυστήριο του squirting
Ιαπωνική επιστημονική μελέτη περιγράφει τι ακριβώς είναι τελικά αυτό το υγρό που ξεπηδά από το γυναικείο σώμα κατά τον οργασμό και θυμίζει την αντρική εκσπερμάτιση.www.oneman.gr
Η κολομπιανα κάνει squirting τύπε, και πολυ δυνατο μαλιστα. Αρπαξα λοιπον την ευκαιρια και την ρωτησα, τι ειναι, απο που βγαινει, αν ειναι υγρο ή κατουρο ή κατι αλλο. Μου απαντησε πολυ απλα οτι δεν ξερει, και οτι αν βαλει τα δαχτυλα σε συγκεκριμενο σημειο, βγαινει συντριβανι αυτο το υγρο.Δηλαδή αυτές οι κάργχιες, κατουράνε, χύνουν, υγραίνονται και έχουν ακόμα ένα υγρό. Κάτι σαν αντλία βενζινάδικου που έχει αμόλυβδη, αμόλυβδη 98, αμόλυβδη 100 και ντίζελ.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δε βγάζουμε άκρη.![]()
Καλού κακού μην πλησιάζεις στην κάμερα μη φας καμιά ξώφαλτση.Η κολομπιανα κάνει squirting τύπε, και πολυ δυνατο μαλιστα. Αρπαξα λοιπον την ευκαιρια και την ρωτησα, τι ειναι, απο που βγαινει, αν ειναι υγρο ή κατουρο ή κατι αλλο. Μου απαντησε πολυ απλα οτι δεν ξερει, και οτι αν βαλει τα δαχτυλα σε συγκεκριμενο σημειο, βγαινει συντριβανι αυτο το υγρο.
Εχω εξαιρετικά βιντεο τύπε. Το κοριτσι ειναι φωτια.Καλού κακού μην πλησιάζεις στην κάμερα μη φας καμιά ξώφαλτση.
Ναι ναι καλα
σαν το φινο πουθενα.Πήγες φίνο,για κοσμιδη?
Είναι αγάμητοι για αυτό δεν σε πιστεύουν.Όσοι κοροϊδεύουν ή λένε ότι δεν πιστεύουν αυτά που λεω, το μόνο που καταφέρνουν είναι να με κάνουν να νιώθω πολυ περηφανος που ζω κατι που για ορισμενους ειναι απιστευτο.