athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
και τι κωλουΤου κώλου προβλέψεις
και τι κωλουΤου κώλου προβλέψεις
Αν ξερεις και τι ειναι το offside τοτε μιλαμε σοβαρα.Έλα.ντε....με εντυπωσιάζω και εγώ ώρες ώρες με τις γνώσεις μου
ο Αλ6ς μαγεία απόψε!ε θα σε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε θα σε
Δεν εχω τετοια εγω,ουτε σε πμ θα σου στειλω το Θορ θαντερ εντ λοβ που ειδανα σε πω, έχεις κανένα καλό τορεντάδικο γιατί βλέπω τους πειρατές τους ξαναέκλεισαν
δεν μας βλέπει και κανείς τώρα...
Δεν εχω τετοια εγω,ουτε σε πμ θα σου στειλω το Θορ θαντερ εντ λοβ που ειδα
για να εγκρίνει και η κυρά πάει να πει ότι αξίζει...και τι κωλου
σαφως..αλλα εγκρινει μονο να κοιταωγια να εγκρίνει και η κυρά πάει να πει ότι αξίζει...
εχω 2 στριμαδικα αν θες...ενα δικο μου και ενα πολυ καλο που μου εδωσε ο Δυτης 13για να εγκρίνει και η κυρά πάει να πει ότι αξίζει...
δεν βλέπω ποτέ από stream, τα κατεβάζω και τα βλέπω όταν μπορώ αφού βάλω υπότιτλους κλπ...εχω 2 στριμαδικα αν θες...ενα δικο μου και ενα πολυ καλο που μου εδωσε ο Δυτης 13
απο τοτε που ανακαλυψα τα στριμαδικα πολυ σπανια παω τορρεντδεν βλέπω ποτέ από stream, τα κατεβάζω και τα βλέπω όταν μπορώ αφού βάλω υπότιτλους κλπ...
ευχαριστώ πολύ πάντως.
έχω να κατεβάσω πολύ πράγμα από ταινίες...
είναι θέμα χρόνου...απο τοτε που ανακαλυψα τα στριμαδικα πολυ σπανια παω τορρεντ
το ρωτήσαμε αλλά είπε όχι...
παντως τα παλια τορρενταδικα πιστευω που ηταν γαματα δυσκολα θα ξαναυπαρξουνείναι θέμα χρόνου...
γι' αυτό τα κατεβάζω, για να είμαι ευέλικτος.
Πες την αληθεια,οτν λες κατεβαζες να δεις ταινιες,εννοεις σι-ντι απο κουτες στο παταριπαντως τα παλια τορρενταδικα πιστευω που ηταν γαματα δυσκολα θα ξαναυπαρξουν
θα φτιάξουμε κανένα καφεδάκι?Πες την αληθεια,οτν λες κατεβαζες να δεις ταινιες,εννοεις σι-ντι απο κουτες στο παταρι
εφαγες το συκωτακι σου φιλε-καλοπερασακια;Βρωμάνε τα χνωτα σας
Περιμένω κρεμ μπρουλεεφαγες το συκωτακι σου φιλε-καλοπερασακια;
στειλε μια πιτσα,2 χαμπουργκερ,3 κρεμ μπρουλε σπιτι μου και θα πληρωσω με επιταγη νιπλικηΠεριμένω κρεμ μπρουλε
στειλε μια πιτσα,2 χαμπουργκερ,3 κρεμ μπρουλε σπιτι μου και θα πληρωσω με επιταγη νιπλικη