baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
ξερω γω τι σκατα ποικιλιες,καλο ομως καλο.Ποιά ποικιλία που;
ξερω γω τι σκατα ποικιλιες,καλο ομως καλο.Ποιά ποικιλία που;
Πουτάνες δεν εχει σημερα το νημα.... αλλα δεν πειράζει , θα τις κανει ο ΜπαροςΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ![]()
πες μου ενα μπαρ που να καλυπτει ολα τα γουστα τι πρεπει να εχει?ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ![]()
σε γραφω στα στραγαλακια μου και δεν σου ξαναμιλαω.Πουτάνες δεν εχει σημερα το νημα.... αλλα δεν πειράζει , θα τις κανει ο Μπαρος
πες μου ενα μπαρ που να καλυπτει ολα τα γουστα τι πρεπει να εχει?
φιλε δεν ξερω γιατι μονο ουισκυ πινω πλεον..Μπραμπ θα ξερειπες μου ενα μπαρ που να καλυπτει ολα τα γουστα τι πρεπει να εχει?
καλα με συγχωρεις ... μην σε στεναχωρησω φοβαμαι και αρχισεις να πινεις αυτα που εχεις στο μπαρ και σε χασουμεσε γραφω στα στραγαλακια μου και δεν σου ξαναμιλαω.![]()
μιλα σομελιε της κακιας ωρας.φιλε δεν ξερω γιατι μονο ουισκυ πινω πλεον..Μπραμπ θα ξερει
Πρεσβυωπία μαν;οτιδηποτε κατω απο 60 ιντσες ειναι απλη οθόνη για θυροτηλέφωνο ...
Βλάχο
δεκτη η συγνωμη σου.καλα με συγχωρεις ... μην σε στεναχωρησω φοβαμαι και αρχισεις να πινεις αυτα που εχεις στο μπαρ και σε χασουμε
πες του να ξελογκαρει και να μπει σαν Σεσκουλας και να απαντησει βρε μαλάκα και εσυμιλα σομελιε της κακιας ωρας.![]()
Πρέπει να έχει μουνιαπες μου ενα μπαρ που να καλυπτει ολα τα γουστα τι πρεπει να εχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε γραφω στα στραγαλακια μου και δεν σου ξαναμιλαω.![]()
απο αυτο δοξα το θεο ο Μπαρος ειναι φουλ , δεν εχει τι να τις κανεις και τις ντυνει ηλεκτρολογεςΠρέπει να έχει μουνια![]()
η ελλειψη σου φερνει παραισθησεις και μονιμη εννοια.Πρέπει να έχει μουνια![]()
Ναι ψώνισες από σβέρκο μόνο κόκκινο κρασί τσίπουρο και ούζο πίνω σπανιότατα λακαβουλιν μακαλανφιλε δεν ξερω γιατι μονο ουισκυ πινω πλεον..Μπραμπ θα ξερει
ειναι που δεν εχει παρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΙΚ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ , ΟΥΤΕ ΕΝΑη ελλειψη σου φερνει παραισθησεις και μονιμη εννοια.
ναι ρε τσιπουρο δεν εχω και ουζο.Ναι ψώνισες από σβέρκο μόνο κόκκινο κρασί τσίπουρο και ούζο πίνω σπανιότατα λακαβουλιν μακαλαν
μακαλλαν δεν μου αρεσει Λαγκα ΑΓΑΠΗΜΕΝΟαλλα ακριβο και ωρα εχουμε κριση..οποτε περδικαΝαι ψώνισες από σβέρκο μόνο κόκκινο κρασί τσίπουρο και ούζο πίνω σπανιότατα λακαβουλιν μακαλαν
νομιζω ηρθε η ωρα να γινεις η νέα Τζουλια και να την βαλεις στον πατο σου και να το ανεβασεις εδω βίντεο
εχω κατι μπουκαλια κρυσταλλο θα ριξω μεσα περδικα και θα την πασαρω στον νιπλη για λααγκαβουλιν,μυρωδια δεν θα παρει.μακαλλαν δεν μου αρεσει Λαγκα ΑΓΑΠΗΜΕΝΟαλλα ακριβο και ωρα εχουμε κριση..οποτε περδικα