brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.090
- Πόντοι
- 2.606
ο μηδας χλυδας θα φερει και γκομενα με πινακιδες ΔΟΚθα βγεις τελικα πιτσαρια με Μπραμπ και φιλο -χρυση βιζα;
ο μηδας χλυδας θα φερει και γκομενα με πινακιδες ΔΟΚθα βγεις τελικα πιτσαρια με Μπραμπ και φιλο -χρυση βιζα;
η δικια σου θα ειναι ανευ πινακιδων?ο μηδας χλυδας θα φερει μαι κομενα με πινακιδες ΔΟΚ
ναι θα παμε...θα βγεις τελικα πιτσαρια με Μπραμπ και φιλο -χρυση βιζα;
με πινακιδες ιστορικου τυπεη δικια σου θα ειναι ανευ πινακιδων?
Να παρακαλώ είμαστε στη διάθεσή σαςΝα κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι καινούριος στο νήμα?
πιτσα θα τρωει η θα αφησει τα γραναζια πανω της?με πινακιδες ιστορικου τυπε![]()
τυπε ελπιζω να τερματισει την ειδικη διαδρομηπιτσα θα τρωει η θα αφησει τα γραναζια πανω της?
Μια αποθήκη βάλε καλυτεραΝα ρίξω μια μονοκατοικία στην Γλυφάδα στο διπλό του γαύρου στο 2.15?
Παλέτας θα κάτσει στα 4 για την πλήρη διείσδυση....
![]()
Τι τσιμπησες?τυπε ελπιζω να τερματισει την ειδικη διαδρομη![]()
ο τερματισμος εχει 2 διαφορετικες εννοιες.τυπε ελπιζω να τερματισει την ειδικη διαδρομη![]()
ακομα τιποτα ....Τι τσιμπησες?
Ε θα σε γαμησειΈλα πάρε μια κρεμουλα![]()
Πιο μετα για αριστο η αιγυπτοακομα τιποτα ....
Να τα να τα, η κυρια νηματοθετου ελαβε και πρωτοβουλιες νηματοθετη, @The Saint* το νου σουΝα παρακαλώ είμαστε στη διάθεσή σας
θες να διαβασεις τι λεει και δεν μπορεις με την καμμια ρε φιλε...σοβαρα το λεω που ξερεις δεν ειμαι αστυνομικος της ορθογραφιαςΕίχαμε ξανά καίρια παρέμβαση από τον μπρουτάλ γαύρο Χάρη στο νήμα σας.
![]()
Χώρια ότι σας ξεφτιλίζει μιλάει και σαν Φιλιππινέζος.....θες να διαβασεις τι λεει και δεν μπορεις με την καμμια ρε φιλε...σοβαρα το λεω που ξερεις δεν ειμαι αστυνομικος της ορθογραφιας
σταματα να μας τον χτυπας!Είχαμε ξανά καίρια παρέμβαση από τον μπρουτάλ γαύρο Χάρη στο νήμα σας.
![]()
γεμισαμε πουτανες![]()
Της πουτανας γίνεται πάλι..