The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Του αρέσει να πειραματίζεται.Φάγατε?
Σας είχα για καραστρέιτ και όχι οπισθογεμή bi....
![]()
Του αρέσει να πειραματίζεται.Φάγατε?
Σας είχα για καραστρέιτ και όχι οπισθογεμή bi....
![]()
Και εγω έτσι έλεγα και κατέληξα πορνη.....Του αρέσει να πειραματίζεται.
μια χαρα ειναι cim μεσα η +20?τα ξερασε 150 μου λεει![]()
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκιαμια χαρα ειναι cim μεσα η +20?
ΠωωωΚαι εγω έτσι έλεγα και κατέληξα πορνη.....![]()
Του αρέσει να πειραματίζεται.
Brab δύσκολα τα πράγματα....Και εγω έτσι έλεγα και κατέληξα πορνη.....![]()
Ρε συ Έλα να σου κάνω ένα ραντεβού να αδειάσει το μυαλό σου .... καλό θα σου κάνει..ΠωωωΤα έχεις αδειάσει τώρα όλα τα τυπάκια που έσπευσαν χτες να σε υπερασπιστούνε και μου τη λέγανε. Ευχαριστώ πολύ.
![]()
Μακάρι για να ησυχάσουμε.....Ρε συ Έλα να σου κάνω ένα ραντεβού να αδειάσει το μυαλό σου .... καλό θα σου κάνει..
Το ξέρω το θυμάμαι πολύ καλάSoon,,,,,,very soon
![]()
Ότι καλύτερο έχει ειπωθείΗ ερωτικη πραξη με μια εργαζομενη του χωρου, ειναι μια συναλλαγη. Υπαρχει ομως μια μαγεια σε αυτη τη συναλλαγη, ειτε, πραγματικη, ειτε σαν ψευδαισθηση. Μπαινεις μεσα στο κορμι του αλλου και γινεσαι ενα με αυτον, ο αλλος σε δεχεται μεσα του, πρεπει να τον σεβεσαι, ζεις μια κορυφωση που καμμια αλλη "συναλλαγη" δεν μπορει να σου προσφερει.
Στη ζωη οτι δινεις παιρνεις.
μονο εγω και εσυ δουλευουμε εδω μεσα οπως εχεις δει...Ότι καλύτερο έχει ειπωθεί![]()
Δεν πληρωνεις με χρημα .. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ο Μπραμπ ειπε αφου δουλευεις και εσυ να δει και την δικη σου κωλαρα να αποφασισειμονο εγω και εσυ δουλευουμε εδω μεσα οπως εχεις δει...
λοιπον ΣΕΙΧΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ απο εδω και περα καθε πουτσια και πεντακοσαρουμπα θα σου παιρνω...Δεν πληρωνεις με χρημα .. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ![]()
δεν ερχομαι εγω μαζι σας ρε τριο Στιουτζεςο Μπραμπ ειπε αφου δουλευεις και εσυ να δει και την δικη σου κωλαρα να αποφασισει![]()
Συνάδερφοι;μονο εγω και εσυ δουλευουμε εδω μεσα οπως εχεις δει...
diaforetikdes douleies file-Trova αλλα δουλευουμε ο καθεις στον τομεα του..Συνάδερφοι;![]()
λοιπον ΣΕΙΧΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ απο εδω και περα καθε πουτσια και πεντακοσαρουμπα θα σου παιρνω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ερχομαι εγω μαζι σας ρε τριο Στιουτζες![]()