ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.717
- Πόντοι
- 5.006
Τι τσίμπησεςΠρόβλημα σας...
Τι τσίμπησεςΠρόβλημα σας...
Βρόμη με γάλα και κριτσίνια πολύσπορα...Τι τσίμπησες
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ
Βρόμη με γάλα και κριτσίνια πολύσπορα...![]()
Καλύτερη πιτσαρία ;λα μπελα βιτα παιδια λα μπελα βιτα με πιτσα στον ξυλοφουρνο![]()
δεν εχω κατασταλαξει ακομαΚαλύτερη πιτσαρία ;
ποιος ειναι αυτος Paddy Pimblett που θελει με ενα ko να φαει κατευθειαν μαπες απο Conor?ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ
Φίλε τον έχω παρακολουθήσει είναι φοβερός και θα γίνει το νέο μεγάλο όνομα αν συνεχίσει έτσιποιος ειναι αυτος Paddy Pimblett που θελει με ενα ko να φαει κατευθειαν μαπες απο Conor?
τον μελεταω τωρα κακο σκυλι οντωςΦίλε τον έχω παρακολουθήσει είναι φοβερός και θα γίνει το νέο μεγάλο όνομα αν συνεχίσει έτσι
Είναι ο πουστης αγκαλιτσας στην όψη αλλά κτήνοςτον μελεταω τωρα κακο σκυλι οντως
το μαλλι ομως ειναι αθλιο![]()
γραφει ενας στα σχολια he looks exactly like someone who would be named Paddy PimblettΕίναι ο πουστης αγκαλιτσας στην όψη αλλά κτήνος
Το άλλο το ναυάγιο παραδέχεται ότι εκμεταλλεύεται μια ανήμπορη και φτωχή μαυρουκα για να μπορεί να γαμαει και έχει το θράσος να αποκαλεί άλλους ναυάγια....
Τι έγινε;Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τη μαλακία που έγραψες. Είναι το φυσικό σου.
Και αναδεικνύεις καλύτερα κάποια από τα κουμάσια του νήματος που τραβάνε ζόρια με την πάρτη μου. Δεν έχει παρά να κοιτάξει κανείς τα likes στο ποστ σου.
σου πω εγω , μου λειπουν 2 επισκεψεις και σου πω εγω τυπεΚαλύτερη πιτσαρία ;
Κατάλαβα.... χειροπέδες, βραχιόλι,κατοικον περιορισμό πάλι...ειμαι ετοιμος για το ταμειο ανάκαμψης
ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ με οποια κυβερνηση ειναι πάνω
βρηκες γκομενα θε να μας πεις?σου πω εγω , μου λειπουν 2 επισκεψεις και σου πω εγω τυπε
Θες να βγούμε ζευγάρια;βρηκες γκομενα θε να μας πεις?
ναιΘες να βγούμε ζευγάρια;![]()