The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Πάει αυτή! Τη σχόλασα πριν 67 χρόνια.Ο Άγιος είναι εραστής της λαιδης τσατερλυ
![]()
Πάει αυτή! Τη σχόλασα πριν 67 χρόνια.Ο Άγιος είναι εραστής της λαιδης τσατερλυ
![]()
Έχω πληροφορίες οτι το γερανάκι θα βγει ΠΕΕΈχεις πληροφορίες θα ταξιδέψει εις Κύριον σύντομα;
![]()
Μπα που να λυσσάξεις γρουσούζη...Σύντομα θα ψάχνεις τον επόμενο
Θα βάλω το καινούριο με το τηλεκοντρόλ που μου σύστησε ο κ. Ζεμπού.Έχω πληροφορίες οτι το γερανάκι θα βγει ΠΕΕ
Όταν η πίστη συναντά τον καπιταλισμό.....Την ευλόγησα, και το ποσό και διπλασιάστηκε. Όταν την ξαναευλογήσω να δείτε τι έχει να γίνει!![]()
Πέραν εταιρας επισκευής αχαχσ είχα ξεκολιασει κάτι τέτοια άρματα εγώ και πηγαίνανε στο 304 πεβ στο Βόλο εκει θα την στειλουμεΈχω πληροφορίες οτι το γερανάκι θα βγει ΠΕΕ
Χίλια χρόνια να ζήσετε κυρ Άγιε, ο Θεός να κόβει ευρώ από τον τρουμπάκη και να σας δίνει μήνες στύσης.Μπα που να λυσσάξεις γρουσούζη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα βάλω το καινούριο με το τηλεκοντρόλ που μου σύστησε ο κ. Ζεμπού.
Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον.αρχοντα κατα καιρους εχουν γραφτει πολλα οτι ειμαι νταβατζης ,οτι δερνω απειλω (αλλος πηγε πριν απο λιγο καιρο σπιτι του για απειλες σε μελος)και διαβασα πολυ ωραια πραγματα που με αφορουν 3 μηνες που ημουν εκτος πχ οτι ειμαι εμμονικος
οπως διαβασα για μια που εχει παρει ολο το φορουμ 300 μελη +
εκτος εμου
αυτη η ιδια εδινε πληροφοριες για τα μελη στον συλλεκτη που μπαναριστηκε προσφατα..... σκεφτομαι να τα πουμε ζωντανα ολα αυτα (με αποδειξεις) οπως ελεγε σε μια εκπομπη αυτος ο καλος ανθρωπος ο ευαγγελατος.... συντομα για ολα και για ολους θα εχει πολυ γελιο αλλα και πολυ κλαμα ...
![]()
Πολύ κελαηδας σήμερα .. ΠΟΛΥΠέραν εταιρας επισκευής αχαχσ είχα ξεκολιασει κάτι τέτοια άρματα εγώ και πηγαίνανε στο 304 πεβ στο Βόλο εκει θα την στειλουμε
Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον.
.εξ άλλου ξέρω από χρόνια ότι άτομα μέσα από τον συγκεκριμένο ιστότοπο (((εκμεταλλεύτηκαν))) καταστάσεις καί έβγαλαν πλούσιο μαρούλι....
Εγώ αγαπητέ μου πλέον
Έγινα ερημίτης ΠΣΑΡΑΣΣΣΣ.
A εδώ γίνεται χαμός όχι αστεία...αρχοντα κατα καιρους εχουν γραφτει πολλα οτι ειμαι νταβατζης ,οτι δερνω απειλω (αλλος πηγε πριν απο λιγο καιρο σπιτι του για απειλες σε μελος)και διαβασα πολυ ωραια πραγματα που με αφορουν 3 μηνες που ημουν εκτος πχ οτι ειμαι εμμονικος
οπως διαβασα για μια που εχει παρει ολο το φορουμ 300 μελη +
εκτος εμου
αυτη η ιδια εδινε πληροφοριες για τα μελη στον συλλεκτη που μπαναριστηκε προσφατα..... σκεφτομαι να τα πουμε ζωντανα ολα αυτα (με αποδειξεις) οπως ελεγε σε μια εκπομπη αυτος ο καλος ανθρωπος ο ευαγγελατος.... συντομα για ολα και για ολους θα εχει πολυ γελιο αλλα και πολυ κλαμα ...
![]()
A εδώ γίνεται χαμός όχι αστεία...
Νομίζω αυγό το νήμα θα σιυ αρέσει πάρα πολύ...
Να μην πονέσει ο κώλος του όμως του συναγωνιστή, συναδέλφου, ρέκτη και μύστηΝομίζω αυγό το νήμα θα σιυ αρέσει πάρα πολύ...
Είναι καλά παιδιά φιλόξενα....
Τι νόμιζες θα ερχόταν σκέτες οι πουτανες χωρίς τους αγαπητικους?Να μην πονέσει ο κώλος του όμως του συναγωνιστή, συναδέλφου, ρέκτη και μύστη
Ποιανου κωλος ανυσηχεις να μην πονεσει;Να μην πονέσει ο κώλος του όμως του συναγωνιστή, συναδέλφου, ρέκτη και μύστη
Ο δικός σου τύπε, αυτοί εδώ μέσα οι μπούστηδες όταν καλοπιάνουν θέλουν κώλο, ρωτάτε και την κυρά ΔιολάνταΠοιανου κωλος ανυσηχεις να μην πονεσει;
Με ξερεις καλα; Εχεις δει την πορεια μου στο φορουμ και σου δημιουργηθηκε τετοια εντυπωση οτι υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιω παρα φυσιν μελος του σωματος μου;Ο δικός σου τύπε, αυτοί εδώ μέσα οι μπούστηδες όταν καλοπιάνουν θέλουν κώλο, ρωτάτε και την κυρά Διολάντα![]()
Μάλλον δε σε ξέρω τόσο καλά και κάτι πρέπει να κάνεις με το χιούμορ σου.Με ξερεις καλα; Εχεις δει την πορεια μου στο φορουμ και σου δημιουργηθηκε τετοια εντυπωση οτι υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιω παρα φυσιν μελος του σωματος μου;
Έχει έντονο καυστικό χιουμορ μην το παρεξηγείςΜε ξερεις καλα; Εχεις δει την πορεια μου στο φορουμ και σου δημιουργηθηκε τετοια εντυπωση οτι υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιω παρα φυσιν μελος του σωματος μου;