barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Είπα να κατέβω επίπεδο Χελρειζερ (=νήπια).Είμαι ξεφτυλοπουστα
Είπα να κατέβω επίπεδο Χελρειζερ (=νήπια).Είμαι ξεφτυλοπουστα
το ακουω αυτο που λες....μια 300ρου ομως θα βοηθαγε αυτο το δυσκολο βραδυ
Το ξερουμε....Είπα να κοψω τα Τσοντοσινεμα αλλα ειμαι εξαρτημενος στα Πακοχυσια
Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, σκάφη, κωλάρες, χλίδα
Δεν σου αρεσε πουστρακο;Ηθελες στραπον να εχει το γκομενακι;Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, σκάφη, κωλάρες, χλίδα
κνδυνευει να χαθει ενα νεο φλερτ...το κριμα στο λαιμο σουΤσίμπα την Αγία Τριάδα τώρα, και τα υπόλοιπα την Παρασκευή, όπως πάντα.
Μαλάκα, αυτά που ζούμε κάποιοι εσύ τα βλέπεις μόνο από το τικ τοκ βρε κακομοίρογλου.Δεν σου αρεσε πουστρακο;Ηθελες στραπον να εχει το γκομενακι;
φιλε τρουμπακη υπαρχει προταση για υποδηματα φθινοπωρο-χειμωνα 22-23?
Δοξα τω Θεο τυπε που δεν ζουμε αυτα που ζεις εσυ....δεν ειχα ποτε στοχο ζωης να με στραποναρουν και να ειμαι ολη μερα σε σαι για πουτανες.Μαλάκα, αυτά που ζούμε κάποιοι εσύ τα βλέπεις μόνο από το τικ τοκ βρε κακομοίρογλου.
Ρε τον φτωχόμπουστα τον κακομοίρη.
Βλακοκ υγρανθηκε το κωλοτρυπηδι του με αυτη τη φωτο.....
ΚΡΑΚ.Δοξα τω Θεο τυπε που δεν ζουμε αυτα που ζεις εσυ....δεν ειχα ποτε στοχο ζωης να με στραποναρουν και να ειμαι ολη μερα σε σαι για πουτανες.
Αντε πουστρακο ξεκαβαλα μας τωρα και πηγαινε στα πουτανονηματα να γελασουν μαζι σου....Πουστικη Κιθαρα που σου αρεσει να σε κατουραει η κυρια Χατζη!
Θα σου τα πάρω δώρο για καρέκλες, ευγενική προσφορά για το γέλιο που πρόσφερες σήμερα.Βλακοκ υγρανθηκε το κωλοτρυπηδι του με αυτη τη φωτο.....
εισαι καριολης...δημιουργεις ιντριγκα
κνδυνευει να χαθει ενα νεο φλερτ...το κριμα στο λαιμο σου
ελα λιγο διπλα να δωσεις και εσυ μια γνωμη για κατι κινητα
εισαι καριολης...δημιουργεις ιντριγκα
κι οτι ειχαμε ηρεμησει και θα εκανε και την παρουσιαση ο κυρ αθηναιοςΝαι ο μπούστης.