barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.506
δεν εχω γιατι ο χρυσοβιζας σκοτωνει για 1 ευρωΠου να σου καεί και το χβοχ ρε μπούστη
Που να είναι και εκείνος ο μπούλος ο ακαποτέιρας να μάθουμε ιστορίες από ξενοδοχεία αεροδρομίουβρε μαλακοπιτουρα η χθεσινη εκπομπη ηταν εκπομπη πιλοτος που λενε..σημερα θα εμβαθυνουμε σε ρουχα καζουαλ,επομενη φορα υποδηματα καζουαλ..τα ακριβα γενικα εσυ και ο Μπραμπ και αν δεν εισαι σωστος θα παρεις πουλο γαμημενε...
εχει πολλα αθλητικα ρε αθηναιο.....δεν θα εχει επιτυχια η συνεστιαση....πιο απατη και απο τον μητσοτακη θα παειβρε μαλακοπιτουρα η χθεσινη εκπομπη ηταν εκπομπη πιλοτος που λενε..σημερα θα εμβαθυνουμε σε ρουχα καζουαλ,επομενη φορα υποδηματα καζουαλ..τα ακριβα γενικα εσυ και ο Μπραμπ και αν δεν εισαι σωστος θα παρεις πουλο γαμημενε...
ειπα απογευμα..δεν εχουμε κενη ωρα;αλλιως αυριοεχει πολλα αθλητικα ρε αθηναιο.....δεν θα εχει επιτυχια η συνεστιαση....πιο απατη και απο τον μητσοτακη θα παει
Γι αυτό διάλεξα αυτό, γιατί ξέρω οτι δεν έχεις αλλά είσαι αδερφός,συνάδερφος,συνκούμπαρος και άξιος συναγωνιστής στο στίβο του μεροκάματου, του κόπου αλλά και της ηδονης.δεν εχω γιατι ο χρυσοβιζας σκοτωνει για 1 ευρω
πρεπει να πας κοντρα στο ρευμα των αθλητικων γεγονότωνειπα απογευμα..δεν εχουμε κενη ωρα;αλλιως αυριο
φ1 4,θρυλος 6 ,εσεις να γελασουμε λιγο εθνικη 10....ειπα απογευμα..δεν εχουμε κενη ωρα;αλλιως αυριο
ενα τσακ εισαι απο το να κοπεις προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕπρεπει να πας κοντρα στο ρευμα των αθλητικων γεγονότων
αυριο τοτε μολις σχολασω απο το μεροκαματο...φ1 4,θρυλος 6 ,εσεις να γελασουμε λιγο εθνικη 10....
εγω θα τον μπαναρα ΣΤΕΓΝΑενα τσακ εισαι απο το να κοπεις προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυριο τοτε μολις σχολασω απο το μεροκαματο...
κανονικα παλιομουνοπανα , αυτοι που θα ειναι μεσα θα ειναι οι γνωστες της μοδας , οι αλλοι θα βλεπουν αθλητικα !!ενα τσακ εισαι απο το να κοπεις προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυριο τοτε μολις σχολασω απο το μεροκαματο...
ε μα με το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ..εγω θα τον μπαναρα ΣΤΕΓΝΑ
δεν μπορω , εχω τον λογιστη αυριοαυριο τοτε μολις σχολασω απο το μεροκαματο...
καρο παντελονι φοραει ΚΑΡΟε μα με το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ..
του δινεται μια ευκαιρια και κανει μαγκιες
οταν τελειωσεις απο τον λογιστη τοτεδεν μπορω , εχω τον λογιστη αυριο
θα αργησει ο λογιστης , δεν θα φυγει απο εδω αν δεν βρει ακρη , μπορει να χρειαστει να τον θαψω στον κηποοταν τελειωσεις απο τον λογιστη τοτε
εχε μπαρο σταντ μπαι γαι το σκαψιμο ..θα αργησει ο λογιστης , δεν θα φυγει απο εδω αν δεν βρει ακρη , μπορει να χρειαστει να τον θαψω στον κηπο
Στον ίδιο λάκο με τους εφοριακούς πρόπερσι;θα αργησει ο λογιστης , δεν θα φυγει απο εδω αν δεν βρει ακρη , μπορει να χρειαστει να τον θαψω στον κηπο
εχω μετρα Μητσοτακη , συν κατι φορολογικα , θα αργησω λεμε !!εχε μπαρο σταντ μπαι γαι το σκαψιμο ..
ΠΡΕΠΕΙ να τελειωσεις γρηγορα για την εκπομπη μας
θα ξεκινησω με Μπραμπ τοτε,σχολιασμο Μπαρος και οταν μπεις συμμετεχειςεχω μετρα Μητσοτακη , συν κατι φορολογικα , θα αργησω λεμε !!