athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.288
- Πόντοι
- 12.756
η να τον κλαιμε παρεακαι γω ρε μλκ δεν μοιρασαμε τις μερες μονα ζυγα.
η να τον κλαιμε παρεακαι γω ρε μλκ δεν μοιρασαμε τις μερες μονα ζυγα.
Πρέπει να σου πω ορίζοντες Λυκαβηττό γιατί θα μου ζαλίσει ο άλλος τα πσοαρια άμα πω ότι πήγα για πίτσα
φαν?Πρέπει να σου πω ορίζοντες Λυκαβηττό γιατί θα μου ζαλίσει ο άλλος τα παοαριαψ άμα πω ότι πήγα για πίτσα
Είμαι έτοιμος να βγάλω δελτίο
Καλώς τα αρχιδια μαςΕιδησεων μαν?
για πες πιτσαρίαΠρέπει να σου πω ορίζοντες Λυκαβηττό γιατί θα μου ζαλίσει ο άλλος τα παπαρια άμα πω ότι πήγα για πίτσα
εγω δεν το κλαιω αλλα λουλουδικο θα του πηγαινω καμα τσουκνιδα μολοχα κλπ ειδη και θα εχω καθαρο τον ταφο οποτε βρεχει.η να τον κλαιμε παρεα
Όχι μια άλλη ιταλική θα πω άλλη μέρα
πες μωρε μαλάκα !!Όχι μια άλλη ιταλική θα πω άλλη μέρα
ακριβη να χωρισεις.Αντε μαν μου... δέκα ευρώ είχε η ξαπλώστρα σήμερα... και δέκα οι καφέδες... και εκατον δέκα ο κουβάς χτες, και εκατό το δωμάτιο... και εικοσιπέντε τα βιάγκρα... και πενήντα το πάνε... και τριάντα το φαΐ... μη συνεχίσω...
Να μην γινοταν το αντιθετο και εστελνε και ανθοδεσμη με μηνυμα"Πεθυμησα να δω λαστ κριστμας"στ αρχιδια σου , θα εκανε σκηνη , θα εφευγε και μετά θα παρακαλουσε να γυρίσει
για πες πιτσαρία
Θα καρφωθώ άλλη μέραπες μωρε μαλάκα !!
Άστον μη του λες ετσιΘα καρφωθώ άλλη μέρα
ελα ρε λεοναρντο με το καμπριο.Θα καρφωθώ άλλη μέρα
ακριβη να χωρισεις.
απο τι μωρε μαλακα; θα παμε να ψαξουμε τις αποδείξεις απο τις καρτεςΘα καρφωθώ άλλη μέρα
Θα καρφωθώ άλλη μέρα
Μόνο κασέρι τυπε δεν αφήνει ίχνηαπο τι μωρε μαλακα; θα παμε να ψαξουμε τις αποδείξεις απο τις καρτες
10 ευρω το σετακι ξαπλωστρες ομπρελα?Δεν έχει πιο φτηνή, κοίταξα σ’ όλα τα γραφεία